Miért nem látok új Suzuki Baleno-t az utcán?
A magyar puma ugrani készül.
Magyarország GDP Milliárd USD
2007 - 139
8 - 157 -Válság
9 - 129
10 - 130
11 - 141
12 - 127
13 - 134
14 - 139
15 - 122
Szegények az emberek, nem vesznek új autót.
Lefutott szarokkal járnak. Aki vesz mint szerénységem az kiviszi Németországba mivel ott él.
+vesz az állam +a vállalkozói réteg
2. A baleno qurva drága.
Egy full extrás corsat vagy swiftet megkapsz 4 millió alatt. Baleno 5.2 Ennél olcsóbban elhozol egy full extrás auta astrát. Aki balenot vesz ennyi pénzért az szerintm nem nornális.
48%-os!
Már ne haragudj de ez a J Astra hol full extrás?
Ne a kifutó modell J Astrát vedd már alapul, amiből az utolsó raktáron ragadt darabokat jó nagy kedvezménnyel szórják ki, hogy vigye már el végre valaki!
A K Astra alapára 4.850.000Ft. Ez a legalapabb fapad felszereltség a jó öreg 1.4-es szívó benzines motorral. Egy full extrás ebből valami értelmesebb motorral a 10 milliót karcolja.
Hol van ez az 5,2-től???
A Corsa árban már inkább közelebb áll hozzá. Viszont méretben, kategóriában nem. Inkább az Astra konkurenciája, ezért nem szabad a Corsához hasonlítani. Ennyi erővel az Audi A8 is egy szar autó, mert hány Swiftet lehetne venni az árán?!
Almát az almával, körtét a körtével hasonlítsuk már össze!
Amúgy amióta megjelent a kérdés, direkt figyelem az utakon a Balenokat. Ha nem is tömeges a jelenlétük, de azért napi egy-kettőt mindig látok. A héten valamelyik nap pl még egy oktató autót is láttam, ami egy új Beleno volt. Szóval azért akad belőle...
Ezen jót nevettem.
Baleno: Länge/Breite/Höhe 3.995mm/1.745mm/1.470mm
Corsa: 4021/1746/1481 mm
A corsa nagyobb.
Nálam egy automata digitklímás tempomatos ülésfűtéses autó full extrás.
Ilyet szoktam venni.
Ezen én is!
Mintha azt írnád, hogy nálad az ég zöld színű!
Nézd végig egy J Astra extralistáját, garantáltan nem csak ez a három tétel van rajta! Nagyon messze van ez a full extrától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!