Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nem látok új Suzuki...

Miért nem látok új Suzuki Baleno-t az utcán?

Figyelt kérdés
Eddig egyet láttam, azt is Nyíregyházán. Ennyire nem veszik az emberek?

2017. jan. 19. 09:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
#7: Nem, nem erről van szó. Egyszerűen a Suzuki név nem cseng olyan jól mint a VW vagy Opel, Skoda, stb. Sokan többnek érzik magukat, sőt cégek is úgy gondolják hogy más megítélés alá esik a cég, ha "elit" márkákban látják őket. Egyszerű sznobéria van a háttérben.
2017. jan. 19. 14:43
 12/17 anonim ***** válasza:

A magyar puma ugrani készül.

Magyarország GDP Milliárd USD

2007 - 139

8 - 157 -Válság

9 - 129

10 - 130

11 - 141

12 - 127

13 - 134

14 - 139

15 - 122

Szegények az emberek, nem vesznek új autót.

Lefutott szarokkal járnak. Aki vesz mint szerénységem az kiviszi Németországba mivel ott él.

+vesz az állam +a vállalkozói réteg

2. A baleno qurva drága.

Egy full extrás corsat vagy swiftet megkapsz 4 millió alatt. Baleno 5.2 Ennél olcsóbban elhozol egy full extrás auta astrát. Aki balenot vesz ennyi pénzért az szerintm nem nornális.

2017. jan. 28. 09:24
 13/17 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

És még mindig messzi vagyunk a baleno 5.2-es árától

2017. jan. 28. 09:32
 14/17 anonim ***** válasza:

48%-os!

Már ne haragudj de ez a J Astra hol full extrás?

Ne a kifutó modell J Astrát vedd már alapul, amiből az utolsó raktáron ragadt darabokat jó nagy kedvezménnyel szórják ki, hogy vigye már el végre valaki!

A K Astra alapára 4.850.000Ft. Ez a legalapabb fapad felszereltség a jó öreg 1.4-es szívó benzines motorral. Egy full extrás ebből valami értelmesebb motorral a 10 milliót karcolja.

Hol van ez az 5,2-től???

A Corsa árban már inkább közelebb áll hozzá. Viszont méretben, kategóriában nem. Inkább az Astra konkurenciája, ezért nem szabad a Corsához hasonlítani. Ennyi erővel az Audi A8 is egy szar autó, mert hány Swiftet lehetne venni az árán?!

Almát az almával, körtét a körtével hasonlítsuk már össze!

Amúgy amióta megjelent a kérdés, direkt figyelem az utakon a Balenokat. Ha nem is tömeges a jelenlétük, de azért napi egy-kettőt mindig látok. A héten valamelyik nap pl még egy oktató autót is láttam, ami egy új Beleno volt. Szóval azért akad belőle...

2017. jan. 28. 13:36
 15/17 anonim ***** válasza:

Ezen jót nevettem.

Baleno: Länge/Breite/Höhe 3.995mm/1.745mm/1.470mm

Corsa: 4021/1746/1481 mm

A corsa nagyobb.

Nálam egy automata digitklímás tempomatos ülésfűtéses autó full extrás.

Ilyet szoktam venni.

2017. jan. 29. 14:16
 16/17 anonim ***** válasza:

Ezen én is!

Mintha azt írnád, hogy nálad az ég zöld színű!

Nézd végig egy J Astra extralistáját, garantáltan nem csak ez a három tétel van rajta! Nagyon messze van ez a full extrától.

2017. jan. 30. 12:01
 17/17 anonim ***** válasza:

Swift: 3850/1695/1510.

A mm-eken túl:

"The Opel Corsa is a supermini car..." Forrás: [link]

"A Suzuki Baleno egy kompakt autó..." Forrás: [link]

A szupermini és a kompakt nálam nem ugyan az a kategória.

2017. jan. 30. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!