Suzuki G16B (1.6 16v) furcsa jelenség, mi az oka?
Rajata vagy a témán, az látszik az alapos elemzésből.
-A tankolásnál fellépő megtorpanás ez elgondolkodtató..a gumicső esetleg megtört, vagy a szellőzőlevegő sző eldugult..bár látom minden csövet átnéztél.
-a másik a hidegindítás utáni fordulat..Nekem 1.5-ös automatám van, nagyon finnyás a hőmérsékletre.. ugyanis a váltó miatt teljesen fel kell melegednie, addig nem is hajlandó feljebb váltani...pár kilométer után még magasabb az alapjárat, de nem tudom miért..pedig kilencven felett áll..
A kompressziód jó, ennek nem lehet köze.Az EGR sem okozhat ilyent, egyébként is jelezné a sárga lámpa.Ha még nem villant fel a motorhiba-jelző, akkor is vidd el egy hibaolvasásra...ötezerbe fáj, de talán beljebb leszel.
szerintem.
Én azt tenném, ha velem fordulna ez elő, hogy teletankolnám mondjuk omv, vagy shell 100-as brutállal, és ehhez töltenék egy flakon STP befecskendező tisztítót..
persze ez igencsak vajákos módszer, de jobban alszom.
nekem ennyire futotta.
A tankolósdi valószínüleg a szuszogó eldugulása miatt van. Ez akár menet közben is felesleges vákuumot okozhat a tankban. bár kicsi az esélye.
Üzemanyagszűrő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!