Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az autóm lassan húz erőtlen....

Az autóm lassan húz erőtlen. Hideg indítésnál teljessen jó. Ha motor bemelegszik akkor döcög. Ma a motortérből füst szállt fel. Nagyon büdös az utastérből is érezhető. Vajon mi lehet ez?

Figyelt kérdés
2017. dec. 4. 15:03
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
De attól füstölne nem?
2017. dec. 4. 16:12
 12/18 anonim ***** válasza:
Járó motornál vedd le az olajbetöltőről a sapkát és ott ha füstöl, "pipál" akkor karter gáz.
2017. dec. 4. 16:13
 13/18 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek.trainer viszi szegényt szervizbe,mert itt az utcán állás is egy vagyon.
2017. dec. 4. 18:25
 14/18 anonim ***** válasza:
EGR szelep
2017. dec. 4. 18:26
 15/18 A kérdező kommentje:
Egr szelep?sosem.hallottam róla.Ez mi
2017. dec. 4. 18:49
 16/18 A kérdező kommentje:

Utánna olvastam

Lehetséges hogy ez a szelepa hunyó.De mitől rángat mitől nem húz akkor szegény autóm?

2017. dec. 4. 18:54
 17/18 anonim ***** válasza:
Az EGR szelep a környezet védelem szempontjából fontos, visszavezeti a kipufogógázt a motorba, újra elégetve azt ezáltal csökken a kipufogógáz károsanyag tartalma. De ez a szelep nincs minden helyzetben nyitva mert akkor fojtaná a motort mert kevés lenne az oxigén. Na ha ez a szelep kellően elkoszolódik (ami előbb utóbb úgyis megtörténik) akkor megszorul nyitva és ezáltal fojtja a motort és ez okozhatja a maró kipufogó szagot is
2017. dec. 4. 19:20
 18/18 A kérdező kommentje:
Sziasztok.Ma voltam a szerelőnél.Gyújtás tekercs ment tönkre.Németül zündspur.Ezt cseréli meg a 4db gyertyát
2017. dec. 6. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!