REPSOL 2T olaj büdös, és beköpi a gyertyát. Ez normális? MOTUL 2T jobb lenne? Motor: YAMAHA DT 50 X [2007] Gyertya: BR9ES
A DT-t használtan vettük, utcára még nem mehetek vele, csak erdőben használom, és ha finomabban húzom neki pár percig, utána megint pörgetem akkor beköpi a gyertyát.
REPSOL 2T olaj van benne, de olyan büdös mint a pöcegödör(dohos szag).Szervízbe is vittük, de azt mondták hogy aszfalton úgy megy ahogy mennie kell.
Azért írtam oda hogy 2007-es hogy ez már egy különolajzásos DT ( kép: [link] )
Minél magasabb fordulaton pörög annál több olajat kap.
A benzin-levegő keverék egy nagyon picit dúsabb, de nem ez a baj, ezt a szervizben is megerősítették. Az alacsonyabb hőértékű gyertyára már én is gondoltam, de az majd ha aszfalton a MOTULlal is beköpi. Közben átnéztem a REPSOLosdobozt, és a hátulján a matricán(amit a boltban ragaszthattak rá) az áll hogy "Teljesen szintetikus motorolaj kétütemű motorkerékpárokhoz", míg az elején ott virít a "SYNTHETIC BLEND" felirat.
A különolajzás be van kötve és teljesen jól működik, De nagy fordulaton füstöl, és nem is oszlik el, egy jó darabig ott marad ha nem fúj a szél.
Olaj dobozáról kép: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!