Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Cserés lehet a kuplung?

Cserés lehet a kuplung?

Figyelt kérdés

A kuplungpedál nagyritkán rezzen egyet-kettőt ahogy neki tetszik. A pedál lenyomása után búgó hang a motortérből, a pedál felemelése után megszűnik a hang. Valamint nagyritkán reccseg valami a váltásoknál (2->3, 3->4), bár ez eddig csak egyszer fordult elő, még hidegen. Na meg aztán a kettest nehezen veszi a váltó, a többit finoman.

'99 1.3 Swift Sedan a szekér

2017. nov. 28. 11:41
 1/5 crudy ***** válasza:
Igen, gyanus h cserelni kell.
2017. nov. 28. 11:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Gyanús.
2017. nov. 28. 12:03
 3/5 anonim ***** válasza:

97-es swiftem van. A váltót 15000-ért vettem (felújított), és 5000-ért adtam el a régit (5 évvel ezelőtt, amikor vettem a kocsit. Szóval az nem nagy összeg.

A kuplung is cserés volt már: 12000 Ft a komplett szett (új, üzletből).

SZóval ha már régóta hajtod, a kuplungcserét megejtheted, nem nagy összeg. (bár nálunk nem volt munkadíj, mert férjem csinálta)

2017. nov. 28. 12:39
 4/5 A kérdező kommentje:
Lehet beejtek valamiféle cserét, a munkadíj nálunk is max. 2000 körül jönne ki az ismerős szerelő miatt.
2017. nov. 28. 13:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen, a kinyomó csapágy minimum kukás, ha pedig már szét kell szedni, akkor érdemes mindent cserélni.
2017. nov. 28. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!