Fogkrémmel polírozni karosszériát?
Én nem merném. Az Aldis, kétezer forintos szettet se mertem használni míg Totalcaros videóban be nem mutatták, hogy működik.
És tényleg, nekem is működött.
Miért volna hülyeség? A fogkrém alapanyaga a finomra őrölt kvarckristály. Gyakorlatilag a fogaidat is polírozod vele.
Tanuló koromban mi is használtuk az esztergába befogtuk a munkadarabot, és jó nagy fordulatszámmal megforgattuk. A fogkrémet meg rányomtuk egy rongyra, vagy bőrdarabra, és nekinyomtuk a forgó munkadarabnak. Szép munkát lehetett vele végezni.
A mai világban viszont már kaphatók célirányosan erre a feladatra kifejlesztett polírozó anyagok. Inkább olyat vegyél, nem kerülnek sokba.
"A mai világban viszont már kaphatók célirányosan erre a feladatra kifejlesztett polírozó anyagok. Inkább olyat vegyél, nem kerülnek sokba."
Én is ezért írtam hogy hülyeség. Ha már kapható direkt erre a célra való anyag akkor miért használnánk fogkrémet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!