Milyem motort vegyek? 15f
Figyelt kérdés
Sziasztok 15éves vagyok és ujra el szeretnék kezdeni crossozni. 5-11éves koromig crossoztam az elején egy malaguti grizli 50el aztán késöbb egy Honda crf125f el. Sajnos 11évesen lett egy balesetem a cross pályán amikor az elöttem menö lefékezett én pedig tul gyors voltam és belementem aztán repültem egy pár métert és abba hagytam a motorozást. Egészen 1ével ez elöttig amikor megcsináltam az am jogsit ugyhogy azota egy 50es derbim van. Most ismét el szeretnék kezdeni crossozni a motorra kb 1,2milliot költhetek 185cm 70kg vagyok valami 250es 2t re gondoltam. Ti mit ajánlanátok?2017. nov. 24. 23:12
2/4 anonim válasza:
Az kemény XD
185 vagy 15 évesen?
Inkább kosarazz,mert még növésben vagy
3/4 A kérdező kommentje:
Nem már nem nagyon fogok nöni de a fiuk fele 175-185között van az osztályomba.
Egy ktm exc 250 jo lenne ?
2017. nov. 25. 09:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!