Lehet egy autónak baja, ha váltásnál nem teljesen nyomtam be a kuplungot (mivel ott van egy kis izé és beakadt a lábam) és megpróbáltam egyesbe tenni?
Figyelt kérdés
Ekkor nagyon kattogott az autó,rögtön vissza is tettem üresbe,aztán benyomtam teljesen,és úgy simán tudtam váltani és ment is rendesen utána.2010. jún. 1. 12:41
1/9 anonim válasza:
Kicsit dorzsolodtek a fogaskerekek, de nem lesz baja. Egytol foleg nem. Ha rendszeresen csinalnad, akkor idovel eltorzulna a fogaskerek fogazasa. Egyszeruen leirva, mert nem a kulso fogakrol van szo.
2/9 anonim válasza:
Kicsit megdarálod a váltóban a fogaskerekeket, ha sokat csinálod, váltófelújítás lesz a vége. Jobb padlóig nyomni a kuplungot.
3/9 A kérdező kommentje:
Tudom,csak van ott valami amibe mindig beleütközik a lábam,és azt hiszem hogy teljesen lenyomtam:S
2010. jún. 1. 13:08
4/9 anonim válasza:
Szervízben tudnak állítani a kuplungon, hogy előbb kiemeljen, minthogy a padlóig kellene nyomni a pedált.
5/9 anonim válasza:
egy rossz váltástól nem hiszem hogy lesz baja, csak ha gyakran csinálod, de persze tipustól is függ pl egy suzukiban lehet tönkre megy de egy jobb kocsiban nem
6/9 anonim válasza:
"egy suzukiban lehet tönkre megy de egy jobb kocsiban nem"
Ezt mivel tudod alátámasztani?
7/9 anonim válasza:
Na megint beszólt egy okos suzukifób. 70 százalékos mester! Egy jobb autóban, ha ugyanúgy darálod a fogaskerekeket, mint egy suzukiban, akkor a fizika törvényei csak a suzukiban fognak működni, igaz? :D Te kis autószerelő, tudós. Menj inkább holnap suli, leckét kell írni, meg le kell feküdni!
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,mindenkit felpontoztam aki válaszolt.
2010. jún. 1. 18:37
9/9 anonim válasza:
Szia :)
Ne aggódj nálam is ez van viszont én benyomom teljesen, de néha nekem is a kuplung bal oldalánál van a sárvédő ív így abba néha beleakad a lábam rajt marad és megérem benyomni a kuplungot :$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!