Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 10-12millió forint körül mi a...

10-12millió forint körül mi a legjobb autó amit lehet venni?

Figyelt kérdés

audi, bmw,(inkább audi párti vagyok) illetve hasonlók.

elmerengtem, ezért érdeklődés szintjén gondoltam megkérdezek hozzá értőket, az autók világában nem igazán vagyok tájékozott. köszönöm.

2017. nov. 24. 13:23
 1/7 anonim válasza:
Ha varsz meg par evet akkor ennyiert egy Audi R8at is vehetsz ! Csak nem havi alap ber fizetesbol pl 88.ezer ftbol :D
2017. nov. 24. 13:28
 2/7 anonim ***** válasza:
Ennyiből veszel újonnan egy A4-t ha már inkább Audi, viszont használtból már bőven lehet válogatni a modellek között, attól függ mire kell.
2017. nov. 24. 14:13
 3/7 A jó édes ***** válasza:
Alapfelszereltségű Toyota Hilux vagy Mitsubishi Pajero. A BMW/Audi/Mercedes háromszög felejtős - drágák, de műszakilag nem jók, legfeljebb a reprezentációs érték miatt fogyasztói értelemben.
2017. nov. 24. 14:16
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha egy autót vehetnék belőle, akkor a legjobb vétel valamilyen 1-2 éves német prémium az én elméletem szerint. Vagyis nem a legjobb vétel, de a legkomolyabb autót így tudod megvenni. Audi S6, S8, és társai már kijönnek ennyiből.
2017. nov. 24. 15:22
 5/7 D. Brasco ***** válasza:
10-12 millió korul az a legjobb auto ami egyébként legalább 15 millioba kerül vagy még attól is drágább!
2017. nov. 24. 16:30
 6/7 anonim ***** válasza:
Ennyiért keresnék szépen egy Volvot. :D
2017. nov. 24. 23:44
 7/7 anonim ***** válasza:

Ennyiért vehetsz egy 2012 feletti a8 audit is ha a 4 karika jön be. ha ennyiért veszel gondolom a szervíz sem jelent nagy gondot. szomszédnak 2013 4.0 v8 tfsi quattro van már 2 éve és panasza nincs rá.

ajánlani tudnám hogy figyeld az alkalmi vételeket pl mobile.de oldalon is. én nyáron adtam el egy bmw (f10)535xd -t amivel közel 3 évig jártam és eddig ez volt a legjobb kocsim. bömös árát kitoldva 12.8 -árt sikerült augsburgból venni egy legújabb kasztnis 2014-es s350 mercit. eddig minden ok vele, remélem igy is marad. ha nem ragaszkodsz úgy a németekhez mint mi, nézz körbe a volvók, toyoták közt is.

esetleg ha szédít a nagy ló ott az m3, m5, s audi

2017. nov. 25. 01:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!