3millió forint körül melyek a legjobb kétliteres dízelautó?
Szívó dízelt ajánlanék,de manapság már turbósítják a dízelek 95%-át,én kamionozok,egy Volkswagen golf 6-ot vettem anno 2010-ben 1.6 tdi,jó vétel volt,hitelátvállalással 1 éves autó volt 9e km-rel...,azóta ~100e km-t tettem bele ,hibátlan a turbó miatt mindig vártam 2-3 percet indulás előtt és leállítás előtt.
De meg kell mondjam jó,van benne erő,de pályán ha nem sietek a fogyasztásmérő megáll 4-4.5 között ,ha 150-nel megyek 6-7 et mutat...Városban,meg stabil 6-ot mutat,pedig nem 40-nel megyek,meg fél utcahossz amíg felgyorsítok
baja nem volt,csak a még kötelező és utána lévő szervízekre hordtam...
Tudom ajánlani...
Opel Astra J 2.0 CDTI. Lehetőleg 2011 utáni legyen!
(Az első válaszolónak: Az elég nagy szégyen lenne a VW-re nézve, ha 100ekm-nél szétesne a turbó. Én más márkával 310e-nél tartok és bontatlan a komplett motor. Olajcserén és egy hűtéscső cserén kívül még más nem volt.)
Én ennyi pénzből ezek közül nézelődnék:
VW Passat, Skoda Octavia, BMW 3, Audi A4, Seat Toledo, Seat Exeo, Honda Accord, Toyota Corolla, Toyota Avensis, Mercedes C
Ha kisebb is elég:
VW Golf, Skoda Fabia, BMW 1, Audi A3, Seat Leon, Honda Civic
Hirtelen ezek ugrottak be, amik közül bátran választanék magamnak, esetleg még a koreai KIA-kat vizslatnám meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!