Ha lenne 2 milliód, akkor milyen automata váltós autót vennél belőle? Mi éri meg?
Amúgy milyen autód volt Amerikában? És hol éltetek? Miért jöttetek vissza? :S
Bocs h kérdezősködök csak még énis kiszeretnék menni
Előző voltam
Sziasztok, köszönöm a továbbiakat is. Ezek elég öreg autók, akkor maradok a jó kis Opelnél inkább :) Nem baj, hogy 2000 köbcenti alatti, nem erőfutamra kell, csak simán közlekedni.
Utolsó válaszoló, Bostonban éltünk, illetve a szüleim ott maradtak, ők diplomaták, engem meg hazaszólított a szerelem :)
Egy Chrysler Sebring autónk van kint, illetve apámé, azt vezettem, ő céges autót használ.
18:01 vagyok
1.4 Automatát ne..
Nagyonrossz.
Nekemis volt 1.5 automatám de nagyonszar ezeet vezetni.
A BMW E39-cel meg tuti nem lenne bajod.
Kb akkora mint a Sebring és tökéletes a váltója.
Nem öreg ez hidd el, az enyém 21 éves és eddig csak a kipufogóval voltak gondok ami 13 ezer :)
13:31!
Jók a Camryk is, de a prémium márkák ilyen korban egyáltalán nem horror árúak.
Ugyanannyi hozzájuk az alkatrész mint pl VW-hez
Nem is a vételárra céloztam, hanem a fenntartásra. Egyetlen Audi A6 alu lengőkar (szilentet külön nem tudsz cserélni, mert egybeöntött) br. 30-35.000 Ft. Gyakori hiba a turbó membránjának átszakadása és a légtömegmérő defektje.
Én is a német autókat szeretem (Golfom van), de a kérdésre szerintem a Camry a legjobb válasz.
Én azt vennék ennyiből, ilyen igényekkel. Bár, ha van pénz a fenntartásra, jöhetnek a premiumok.
Köszönöm mindenkinek! :) Nem, prémium márka nem kell, főleg nem öreg, neharagudj egyik válaszoló, de nem akarok öreg autót, akármilyen szuper-tuti is. Am meg nem megvenni, hanem fenntartani a drága, jól mondja a másik válaszoló.
Végül egy 2007-es Astrát vettem (folyamatban, nemsokára az enyém lesz), 57 eze km-rel, 2,5 m-ért. Azt hiszem ezzel járok a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!