Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha lenne 2 milliód, akkor...

Ha lenne 2 milliód, akkor milyen automata váltós autót vennél belőle? Mi éri meg?

Figyelt kérdés
2010. máj. 31. 23:57
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
47%
2 millióból? Talán régebbi A4/A6/520DA-t (E39) találsz annyiért.. ha bekrepál, gatyád rámegy, arra készülj fel. Mást én nem vennék viszont.
2010. jún. 1. 00:01
 2/22 anonim ***** válasza:
0%

Ha kettesével dobálnák utánam az autómata váltós autókat,akkor sem kellene egy sem! Ezekről mindig a városi "rángatós" csuklós buszok jutnak az eszembe.

The best of manual váltó !!!

Járjon négy kerekű babettával az,aki lusta még a VÁLTÁSHOZ IS!

2010. jún. 1. 00:13
 3/22 A kérdező kommentje:

És ez?

[link]

2010. jún. 1. 00:14
 4/22 A kérdező kommentje:
Most mit sértegettek? Egy 25 éves nő vagyok. Amerikában éltünk tíz évet, ott tanultam meg vezetni, nem tudok váltós autót vezetni.
2010. jún. 1. 00:15
 5/22 A kérdező kommentje:
Elsőnek köszi a normális választ.
2010. jún. 1. 00:16
 6/22 anonim ***** válasza:

Normális váltós autót vezetni egyszerű. Gondolom, azt hallottad, hogy a bal oldalon van a kuplung pedálja. Indításkor ezt nyomd be tövid. Told egyesbe a váltót (legtöbbre rá van rajzolva), majd finoman nyomd le a gázt (fordulatmérőre ha nézel, 1500-2000-ig kb.. de a hangját figyeld, forgalomban veszélyes, ha a fordulatmérőre figyelsz).

Ezután lassan engedd fel a kuplungpedált. Az autó meg fog indulni lassacskán. Annál a pontnál NE engedd tovább a pedált, ahol megindul. Kicsit gurulj, majd kapcsolj kettest, itt már felengedheted. Utána csak annyi, hogy váltásnál gázról le,kuplungot tövig->következő fokozat->kuplung felenged, gáz lenyom.

Egyszerű, ha gyakorolni szeretnéd, dízeles autót vegyél. Nehezebb lefullasztani.

Ennyit az elméletről. Ha ezek után is automatát szeretnél, Te dolgod. Viszont, ha melónál kérni fogják a jogsit, v szolgálati autót kapsz, jó eséllyel kézi váltós lesz.

Az Astra, amit mutattál, nem tűnik rossznak. Astrában a legjobb, hogy eléggé népszerű modell, ergo bontott alkatrész is van hozzá bőven. Szervizelésére se megy rá a gatyád, és az adója se lesz vészes..

viszont.. ha amerikából akarsz átszokni ide, az az 1.4 neked nagyon kicsi lesz. Nagyon-nagyon..

19F (elsőre is én írtam, ha valamit akarsz még kérdezni, írd be ide, vagy mailben.. itt lehet, hogy mások is le fognak osztani :S)

2010. jún. 1. 00:26
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

ha teljesen automatát szeretnél akkor nyugodt szívvel ajánlom a 2005 utáni swiftek automatáját.

mta-t (félautomata) viszont ne vegyél, mert azok szoftverhibásak, elfelejtik a D-ben kúszást és elég drága a vezérlő (250ezer huf).

szóval szerintem ennyiért egy automata "új" Swift tökéletes, alacsony fenntartás, pörgős motor (1,5) és ezeknek a legmagasabb a felszereltsége.

egy átlagos szervíz márkaszervízben kb 25-30 ezer Ft.

2010. jún. 1. 00:46
 8/22 anonim ***** válasza:

Automatából csak BMW,Merci meg Audi kéne.

2 millából meg csak 8-10 éves kocsira futná.

Akkor inkább nem is vennék ennyi pénzért ilyen "öreg" autót.

2010. jún. 1. 06:38
 9/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a többi értelmes választ is.

A munkám egy ismerősöm cégében van, ott egy automata WW Passattal járok, de azt nem használhatom magáncélra.

Köszönöm, megfontolom amit írtatok. (Kivéve a váltós autó megtanulását).

2010. jún. 1. 11:44
 10/22 anonim ***** válasza:

Ehez mit szólsz?

[link]

( még mielőtt valaki lehurrogna nem az enyém -.- )

2010. jún. 1. 15:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!