Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Skoda Favorit 136 l? (többi lent)

Skoda Favorit 136 l? (többi lent)

Figyelt kérdés

Üdv friss jogsis vagyok és hozzá juttotam egy skoda favorithoz szerintem kezdesnek nem rossz.

szeretnem valahogy kicsitt komfortosabbá tenni.

Lenne egy ket tervem Pl: középkonzol beszerelés,ujabb favoritok ajto burkolata egy kényelmesebb kormány,

Kérdésem az hogy a skoda felicia középkonzol (átalakítás nélkül / vagy kevés áttalakitással) bele szerelhető-e hogy normálisan nézen ki?

Továbbiakban milyen kormányt kéne választanom hogy a bordazat megfeleljen es ne is legyen tul nagy? (ez alatt azt ertem hogy ugyan ugy kényelmesen el lehesen érni az index kapcsolot)

Vagy milyen további ötletetek van nektek?

2017. nov. 20. 20:04
 1/1 anonim ***** válasza:
Ötletem az h tanulj meg rajta vezetni és pár év múlva vegyél egy jobb autót ,erre felesleges ráverj sok pénzt.
2017. dec. 21. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!