Diesel vagy benzin lenne nekem megfelelő?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Városban élek, elsősorban városba keresek használt autót. Jó lenne ha minnél kevesebbet fogyasztana, és ha hosszú útra megyek vele akkor bírja az autópálya tempóját is. Mi lenne számomra megfelelő?
A kérdést laikusként teszem fel. Sokan mondják hogy városba nem való diesel, viszont a benzines autók relative sokat fogyasztanak (főleg abban az árkategóriában amiben nézelődom), kis benzinmotor meg azért esik ki mert ha úgy adódik hogy messzire kell mennem, nem akarok 1literes benzinmotorral (ami városban keveset fogyaszt) szenvedni az autópályán. Ötletek? Milyen motortípusban nézelődjek? (TSI-TFSI nem megy 600-700ezerért használtan ha jól tudom). A "biciklizz buszozz sétálj" kommentelők kíméljenek.
2017. nov. 20. 14:55
21/23 anonim válasza:
Hahhah mit varsz egy 21eves autotol? Johogy annyit eszik... nekem az 1.4es 17eves fabia bekortyolt a 10-12litert varosban....
22/23 A kérdező kommentje:
de még mindíg nem az a téma hogy mit várok a jelenlegi autómtól :)
2017. nov. 21. 18:08
23/23 anonim válasza:
25 éves Golf III-om 1.8as motorral eszik 8-9 litert ha nem állat módjára vezetem :) Szokták mondani,hogy "ha van pénzed lóra akkor legyen zabra is" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!