Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nyári garnitúra / téli garnitú...

Nyári garnitúra / téli garnitúra? Vagy 4 évszakos?

Figyelt kérdés

Nyári garniból Infinity lenne 225/405 R18, Téli garnitúra Laufenn 205/50 r17.

4 évszakosból vagy Michelin Cross climate vagy Goodyear Vector 4s gen2.

Ti melyiket vennétek? Igaz a 2 szettnél az is játszik hogy bármikor van tartalék szett.

Évi 8.000-et megyek többnyire város vagy 45km-re a várostól hétvégente. Nyáron 1-2x hosszabb útra is megyek, most télivel mentem egész évben, igazából nem sok különbséget éreztem, igaz prémium téligumi van rajta.

2017. nov. 20. 12:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én tavaly friss hóban is használtam a CrossClimate gumiabroncsaimat, magam is meglepődtem, hogy mennyire "harapja". Előtte nyáron csak nyárival, télen csak téligumival közlekedtem, szóval van összehasonlítási alapom. Nem bántam meg a vételt, kb. 2 év, és újra csere, ismét Michelin-t veszek majd. (Vredestein sem rossz!)
2017. nov. 23. 11:41
 12/14 A kérdező kommentje:

Azóta sok véleményt gyűjtöttem be a Crossclimatekről, sokan hóban is jónak találják. Mondjuk ami most van a kocsin már 2. évét töltötte 4 évszakon keresztül, holott télinek készült. Egyedül első élesebb kanyarban volt nyáron kis csikorgás illetve a legnagyobb melegben volt csak nyúlós, de igazából nem volt vele veszélyhelyzet, igaz nem nagypapásan vezetek, de betartom a követési távolságot...

Annyi a lényeg ha az elhasznált téli gumival(2012-es Conti ) is el tudok közlekedni akkor a négy évszakosnak leglább ilyennek (ha nem jobbnak) kell lennie.

2017. nov. 26. 01:57
 13/14 Tomcatters ***** válasza:
Ha megveszed, a 4 evszakosat, kivancsi leszek a tapasztalatokra :)
2017. nov. 26. 12:37
 14/14 A kérdező kommentje:

Ìrok mindenképp, a csalàdban pont most vettek egy szett Vredestein Q

uatrac 5 garnitúràt, pedig nem beszéltünk össze, egy ismeröstől hallottak róla+ külföldi független tesztek...

2017. dec. 14. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!