Nyári garnitúra / téli garnitúra? Vagy 4 évszakos?
Nyári garniból Infinity lenne 225/405 R18, Téli garnitúra Laufenn 205/50 r17.
4 évszakosból vagy Michelin Cross climate vagy Goodyear Vector 4s gen2.
Ti melyiket vennétek? Igaz a 2 szettnél az is játszik hogy bármikor van tartalék szett.
Évi 8.000-et megyek többnyire város vagy 45km-re a várostól hétvégente. Nyáron 1-2x hosszabb útra is megyek, most télivel mentem egész évben, igazából nem sok különbséget éreztem, igaz prémium téligumi van rajta.
Azóta sok véleményt gyűjtöttem be a Crossclimatekről, sokan hóban is jónak találják. Mondjuk ami most van a kocsin már 2. évét töltötte 4 évszakon keresztül, holott télinek készült. Egyedül első élesebb kanyarban volt nyáron kis csikorgás illetve a legnagyobb melegben volt csak nyúlós, de igazából nem volt vele veszélyhelyzet, igaz nem nagypapásan vezetek, de betartom a követési távolságot...
Annyi a lényeg ha az elhasznált téli gumival(2012-es Conti ) is el tudok közlekedni akkor a négy évszakosnak leglább ilyennek (ha nem jobbnak) kell lennie.
Ìrok mindenképp, a csalàdban pont most vettek egy szett Vredestein Q
uatrac 5 garnitúràt, pedig nem beszéltünk össze, egy ismeröstől hallottak róla+ külföldi független tesztek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!