Honnan tudom milyen csavarkulcs kell akkumulátor cseréhez?
Figyelt kérdés
Ki kell cserélni az akkumulátort a locsimban, de nincs itthon semmi szerszám, ezért vennem kell egy csavar kulcsot, de nem tudom milyen méret kell. A kocsi egy 96-os vw polo 6n2017. nov. 19. 22:11
1/7 anonim válasza:
Megkérdezed itt mi meg elmondjuk hogy egy 10-es villáskulcsra lesz szükséged
3/7 anonim válasza:
Kérj kölcsön a szomszédtól.
Vagy vegyél egy teljes szettet. Máskor is jól fog jönni.
4/7 anonim válasza:
Menj el egy autósboltba, vegyél egy aksit, és kérj tőlük kölcsön egy kulcsot, amíg a bolt előtt kicseréled az akkumulátort. Biztos segíteni fognak.
Ha ezt nem akarod, akkor 10-es, vagy 13-as villáskulcsra lesz szükséged.
5/7 anonim válasza:
Onnan hogy ránézel. Ha nem megy szemre akkor megméred a hatlapú csavaranya egyik egymással szemben lévő lappárjának távolságát. De általában 10-es és/vagy 13-as kulcs szokott kelleni. Ha autód van, márpedig van, akkor amúgy is jó ha vannak ilyen szerszámaid.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. 10-es volt a méret, vettem egy szettet.
2017. nov. 20. 20:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!