Hiba noname 60Ah akksi helyett egy Bosch 56Ah akksit venni és használni?
Bocs, de nem tudom, milyen "szaki" az, akinél egy alapnak számító 60Ah-s akkumulátor nincs...
Szerintem semmivel nem jobb egy Bosch, mint egy akár egy általad noname-nek vélt akku (mondom ezt több mint 20 éves autóalkatrész-értékesítői múlttal- közte akkuk is- a hátam mögött). Milyen gyártmány lenne az a "noname"? Tudok egy pár gyártmányt, amelyből negyedannyi garanciális eset sem volt, mint a Bosch/Varta (kettő ugyanaz!) párosból.
Bosch-ban sem mindegyik széria jó. Eddig BOSCH-t csak TESCO-ban vettem leárazva, amikor féláron adták... Ezek azért kerültek ennyibe, mert 1 éve a raktárban álltak és nem tudták eladni. Természetesen teljesen hibátlan, 1 év garanciát adnak rá és az új szabályozás szerint csak visszaviszed a TESCO-ba lejárat előtt és kicserélik, ha nincs a polcon, akkor meg visszaadják az árát. :) Éjlen a TESCO!
A Jász-Akku egy nap kalap f.s, nem szabad olyat venni. Én is vettem egy Suzukiba, 1 év után nem pörgette már az indítómotort és zérlatos lett. Az ismerőseim közül is mindenki befürdött vele, aki ilyet vett. Nagy átverés: mert a JP jelölésre sokan azt hiszik, hogy Japán.. közbe meg J(ász)P(lasztik) :) Ma Electric POWER néven van piacon ez a borzadály.
Akkuból CSAK és KIZÁRÓLAG német akkut szabad megvenni, teljesen mindegy, milyen márka, csak németh legyen a és GmBH legyen a gyártójánál feltüntetve (nem import áru!).
#6-os: "csak németh legyen a és GmBH legyen a gyártójánál feltüntetve"
Tudnál ilyet mondani?
Nem, lehet, hogy a max. indítóárama kb. ugyanannyi.
Egyébként egy 44Ah-s akksi bármelyik benzines autót beindítja, persze nem -25fokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!