Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hiba noname 60Ah akksi helyett...

Hiba noname 60Ah akksi helyett egy Bosch 56Ah akksit venni és használni?

Figyelt kérdés

2017. nov. 17. 07:49
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem. Sőt!
2017. nov. 17. 07:50
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszi én is így véltem, csak kell a megerősítés. A szakinál csak nagyobb vagy kisebb teljesítményű van az 56Ah-t meg nagyon jó áron adja...
2017. nov. 17. 08:09
 3/10 anonim ***** válasza:
55%
Hiba! A Boschból is van több fajta, nagy rész vagy rakat kaki, vagy túl van árazva. Marellit vegyél vagy Exide-ot.
2017. nov. 17. 08:14
 4/10 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, de a Bosch-t megkapom 10.000 ért, a régi meg már nem tartja töltést ha áll sokáig a kocsim.
2017. nov. 17. 08:41
 5/10 anonim ***** válasza:
31%

Bocs, de nem tudom, milyen "szaki" az, akinél egy alapnak számító 60Ah-s akkumulátor nincs...

Szerintem semmivel nem jobb egy Bosch, mint egy akár egy általad noname-nek vélt akku (mondom ezt több mint 20 éves autóalkatrész-értékesítői múlttal- közte akkuk is- a hátam mögött). Milyen gyártmány lenne az a "noname"? Tudok egy pár gyártmányt, amelyből negyedannyi garanciális eset sem volt, mint a Bosch/Varta (kettő ugyanaz!) párosból.

2017. nov. 17. 08:45
 6/10 anonim ***** válasza:

Bosch-ban sem mindegyik széria jó. Eddig BOSCH-t csak TESCO-ban vettem leárazva, amikor féláron adták... Ezek azért kerültek ennyibe, mert 1 éve a raktárban álltak és nem tudták eladni. Természetesen teljesen hibátlan, 1 év garanciát adnak rá és az új szabályozás szerint csak visszaviszed a TESCO-ba lejárat előtt és kicserélik, ha nincs a polcon, akkor meg visszaadják az árát. :) Éjlen a TESCO!

A Jász-Akku egy nap kalap f.s, nem szabad olyat venni. Én is vettem egy Suzukiba, 1 év után nem pörgette már az indítómotort és zérlatos lett. Az ismerőseim közül is mindenki befürdött vele, aki ilyet vett. Nagy átverés: mert a JP jelölésre sokan azt hiszik, hogy Japán.. közbe meg J(ász)P(lasztik) :) Ma Electric POWER néven van piacon ez a borzadály.

Akkuból CSAK és KIZÁRÓLAG német akkut szabad megvenni, teljesen mindegy, milyen márka, csak németh legyen a és GmBH legyen a gyártójánál feltüntetve (nem import áru!).

2017. nov. 17. 10:00
 7/10 A kérdező kommentje:
Velox a márkája a réginek, és egy hónapig volt szerelőnél a kocsim ez idő alatt nem kapott csepptöltést, így szinte teljesen gajra ment. A szaki "kárpótlásul" adná ezt kerek 10-ért, szóval ennyi a történet. Nem akksi a fő profilja ezért most nincs készleten 60Ah. Szerinte a Bosch s3 002 elmegy 2,5 évig mint az előző...
2017. nov. 17. 10:09
 8/10 anonim ***** válasza:

#6-os: "csak németh legyen a és GmBH legyen a gyártójánál feltüntetve"

Tudnál ilyet mondani?

2017. nov. 17. 11:21
 9/10 anonim ***** válasza:
Azért azt tudni kell, hogy a világon kb. 5 cég gyárt nagy tételben indító akkumlátorokat, annak is a 60%-át az Exide.
2017. nov. 17. 11:47
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem, lehet, hogy a max. indítóárama kb. ugyanannyi.

Egyébként egy 44Ah-s akksi bármelyik benzines autót beindítja, persze nem -25fokban.

2017. nov. 17. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!