Hozzáértés nélkül lehet valakinek autója?
Figyelt kérdés
Gondolkozom hogy lerakjam a jogsit, de nem vagyok műszaki beállítottságú, nagyon nem. 27 éves vagyok, férfi, eddig nem nagyon érdekelt, csak mostanában kezdett. Nem vagyok síkhülye szóval képes vagyok tanulni dolgokat de olyan rengeteg mindenből áll ez az autó téma. Például ha kocsim lenne kb fogalmam nincs róla mit kell vele csinálni karbantartás címen, mi az amit naponta, esetleg hetente havonta stb. el kell rajta végezni. Vagy ha netán meghibásodik, lehet fel sem tűnik addig amíg el nem füstöl vagy nem indul el. El sem tudom képzelni akik annyira értenek hozzá, hogyan vágják kenik ezt. Reménytelen lennék?2017. nov. 17. 20:38
11/13 anonim válasza:
Hádeha valami baja van beíroood ide aztán megjavítjuk... ;)
12/13 anonim válasza:
Csomó embernek van autója, akik szintén nem értenek hozzá. Erre találták ki az autószerelőt, szervizet.
13/13 anonim válasza:
Pénzed legyen autoszerelore úgyse tudod magad javítani. Izzó kieg eszreveszed kerek lapos észreveszed. Ennyi
Más se ért hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!