Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót vegyek?

Milyen autót vegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Autóváltás előtt állok,max 500e.ft-ig néznék autót.

A jelöltek: Skoda fabia 1.4 (bár ezt nem biztos hogy találnék ebben az árkatban),wolksvagen golf4,seat cordoba 1.4 ill ibiza 1.4,Opels G astra.

Egyelőre ezek a jelöltek. Szívesen veszek más autokról ajánlást,egyet azonban nagyon szépen kérek,hogy nem szeretnék japán autót,nem is érdekelnek,ráfáztam velük,így nem is szeretnék vitát hogy már pedig az a tuti,mert nem szeretnék! Köszönöm.

Lényeg: olcsó alkatrészek,fenntarthatóság,légzsák,központi zár.Klima nem a legfontosabb dolog,de azért nyáron jól jönne.

Leginkább városi közlekedésre kéne,azonban lehessen vele nagyobb utakat menni,és lehetőleg ebből az árból egy olyan kocsit szeretnék ami nek rohad,nincs széthullva,hanem be kell ülni és hajtani.

Persze tudom hogy a használtautó lutri,azonban ebben az árkatban szerintetek melyik a legjobb,amin ilyen árban jó állapotút kapok?

Köszönöm!

2017. nov. 16. 19:48
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Illetve talalni 4-5 kilo kozott jó darabot? Megmondom oszinten most megneztem kicsit megdobogott a szivem hogy hű ez király :D
2017. nov. 17. 11:18
 22/28 anonim ***** válasza:
1.6 Awensisnek nimcs szervízigénye. A motorja kb mint a Suzukié. A legjobb értelembe vett igénytelen motor. Fogyasztását nem ismerem, de sok nagyon nem lehet. Meg egy rendesen karbantartott 300e kilóméterestől nem kell megijedni. Alkatrész olaj, fék stb meg ugyan annyi kb mint a golfhoz.
2017. nov. 17. 13:42
 23/28 anonim ***** válasza:
Ahogy nézem, a kérdezőnek gőze sincs, hogy mit akar.
2017. nov. 17. 19:14
 24/28 A kérdező kommentje:
Igen eltaláltad,fogalmam sincs.. Nézegetem,egyszer ez,egyszer az tetszik.. De megmondom a frankot eza toyota avensis megfogta a szivemet.. :D
2017. nov. 17. 20:46
 25/28 anonim ***** válasza:
Na azért a "csak japánt ne"-től szépen eljutottunk a "beleszerettem egy avensisbe"-ig... ;))))
2017. nov. 17. 21:58
 26/28 A kérdező kommentje:
Igen mert a suzukibol indultam ki,de az az avensis nem egy suzuki.. :D szerinted olyan 400-500 kozott kilehet fogni jo avensist?
2017. nov. 17. 23:51
 27/28 anonim ***** válasza:
Menj fel a használautóra, írd be, hogy Toyota Avensis, aztán meglátod. A kínálat alját fogod kapni, sok km-rel, rozsdásan, lepukkanva. kompaktnál feljebb ne gondolkozz ennyi pénzért. Meg számold rá azt is, hogy még 100 ezer az állam bácsinak a különböző befizetni valók, meg még 100 ezer jó esetben, amit rögtön utána rá kell költeni.
2017. nov. 18. 06:44
 28/28 anonim ***** válasza:
De ezek ugye nem márka függő költségek, hanem sallangok, amik mindhez járnak. Persze hogy ki tudsz fogni, meg mondom nem kell különösebb félelmet érezni ha a km számláló 3-assal v netán 4-essel kezdődik. Nincs típushibája az 1.6 benzinnek. Olyat vegyél ami nem rozsdás, bár ezek annyira nem is rohadósak, legalább egy év műszakival, lehetőleg előtte ne legyen nagy sérülése, amit nem jól javítottak. Meg hát az ilyen alap dolgok vásárláskor. De ugyan ez a szitu egy Honda Accord 1.6-tal is 99-től.
2017. nov. 18. 08:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!