Milyen autót vegyek?
Sziasztok!
Autóváltás előtt állok,max 500e.ft-ig néznék autót.
A jelöltek: Skoda fabia 1.4 (bár ezt nem biztos hogy találnék ebben az árkatban),wolksvagen golf4,seat cordoba 1.4 ill ibiza 1.4,Opels G astra.
Egyelőre ezek a jelöltek. Szívesen veszek más autokról ajánlást,egyet azonban nagyon szépen kérek,hogy nem szeretnék japán autót,nem is érdekelnek,ráfáztam velük,így nem is szeretnék vitát hogy már pedig az a tuti,mert nem szeretnék! Köszönöm.
Lényeg: olcsó alkatrészek,fenntarthatóság,légzsák,központi zár.Klima nem a legfontosabb dolog,de azért nyáron jól jönne.
Leginkább városi közlekedésre kéne,azonban lehessen vele nagyobb utakat menni,és lehetőleg ebből az árból egy olyan kocsit szeretnék ami nek rohad,nincs széthullva,hanem be kell ülni és hajtani.
Persze tudom hogy a használtautó lutri,azonban ebben az árkatban szerintetek melyik a legjobb,amin ilyen árban jó állapotút kapok?
Köszönöm!
Astra tetszik nekem,de fenntartásban nem drága?
1.-nek: nem szeretnek bunko lenne tényleg,de ennyiért csak suzuki meg stb szerintem iszonyat butaság.. Én 250 ért vettem egy teljesen fapados suzukit 95:ös.. A motorja valóban verhetetlen de így is több volt a szervize egy év alatt mint az ára..ezen felül pedig kényelmetlen,rázkódik össze vissza,majdnem a földön ülsz..
Ha már költök valamire,akkor kocsira,nem pedig szutyukira.
2# vagyok.
Nem, amúgy ez a japán mizéria sajnos el kell mondjam valós dolog. Pont ilyen ár/kor körül. Nem feltétlen suzuki, de honda toyota. De nem akarsz akkor persze ne vegyél ilyet. Megértem, ha megégetted a kezed, de ezekre a német idősebbekre is költeni kell ám majd. Szóval ha nem írtad volna oda, h japánt ne akkor Toyota yaris. :)
Nem vagy bunkó... Csak éppen ha a magyar piacon a jelenlegi egyik legmegbízhatóbb autóra egy év alatt 250eFt-ot költöttél, akkor vajon hogy jársz egy másik autóval, mondjuk 500-ért?
Ebben az árkategóriában, már mindenre rendszeresen költeni kell és akkor még mindig a swift a legolcsóbb, illetve abból esetleg még kifoghatsz egy viszonylag üzembiztosat. Sokkal jobban megéri 900-ért venni egy relatív használható autót, mint 500-ért és aztán 1 év alatt ráverni azt a 400-at.
Magamra irtam hogy nem szeretnek bunko lenni,csak elírtam.
De a lényeg,hogy nem szeretnék japán autót.
Pontosan tudom hogy ez orosz roulett,ezt elfogadom.
De akkor is az a véleményem,hogy inkább költök egy olyan kocsira amit szeretek,mint egy olyanra amit nem.
Seat cordoba,ibiza egyaltalan nem ajanlott? Olvastam rola jókat. Tapasztalatok azonban érdekelnek.
Ebben az arkategoriaban ilyen igenyeknek megfelelot nem igen fogsz talalni. Levedlett ven kecske mind, aminek keze laba kivan, nem veletlenul "nincs aruk"... Ami egyben van, aminek volt gazdaja, es strapabiro, olcso fenntartani, meg klimas, meg meg hosszu utra is elvigyen... :)
Duplazd meg ezt az arat es szinte "luxus" autokat vehetsz, de ennyibol nehez lesz.
Egyebkent Golf4. Gyenge, sokat fogyaszto, de legalabb igenytelen benzin motor. Mindenki ert hozza es meg a sarki fuszeres is bontja a donorokat, igy kavicsokert kapsz alkatreszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!