Milyen autót vegyek friss jogsival 6-800ezerert?
Olyan középszarok az akkori VW konszern autók, de legalább olcsó hozzá az alkatrész. Normális japán ennyiért nem igazán kapni, de azért nézegesd őket, hátha te leszel a mázlista, aki kifog egy normálisat.
Leonok sajnos sokszor hülyegyerekeknél kötöttek ki, így nehezebb szerintem jót kifogni. Ibizából talán esélyesebb. Ezeknél nagy előny, ha találsz normális állapotú 1.9 TDI-t, azok talán a legjobb motorok, ami valaha a VW konszernnél született, csak sok a millió km-es és a tuningolt. Rosszabb esetben mindkettő egyszerre. :)
A Mazdák amúgy műszakilag korrektek, de sajnos a karosszéria gyenge pontjuk, erősen hajlamosak rozsdásodni, akár a sokkal drágább, fiatalabb kategóriában is.
Kis autóból amúgy 1.4-gyel is el lehet közlekedni városon kívül, a Fiesták pl. állítólag elég jók ebből a korszakból. "Vasaló" Swiftek sem túl szarok, csak arra kell figyelni, hogy ha 1.3-as, akkor lehetőleg igazoltan legyen felújítva a váltója, mert elég alacsony futásnál szét szokott esni bennük az egyik csapágy.
G Astrából is lehet talán kifogni normálisat, itt utána kell járni, hogy melyik motort érdemes keresni, nem mindegyik jó. Nekem hánynom kell a belterétől, de ebből az összegből jó választás lehet.
Általánosságban azt mondanám, hogy ne szűkítsd le túlságosan 1-2 típusra, hacsak nem érsz rá keresgélni hónapokat. Ne tűzd ki, hogy Karácsonyra meglegyen, mert akkor könnyen beleugorhatsz valamibe, amit később megbánsz. Magánszemélynél jobbak az esélyeid normális autóra, de velük is vigyázni kell, ugyanúgy képesek átverni, mint a nepper. A vételáron és adminisztrációs költségeken kívül jó, ha marad 150-200ezer Ft az alap karbantartásokra (olaj-, vezérlés csere, kopó alkatrészek, gumik cseréje, kisebb javítások). Ezekre szinte mindig szükség van.
Igazából Seat leonokat neztem 1.9tdi motorral azok közül is a 110lovasat arrol mi a velemenyetek?
Mazdád nem szeretnék mert nagyon rozsdasodik azt olvastam.
Benzinestől kicsit félek mert nagyon sokat esznek vagy szerviznél visszajon az ara?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!