Rozsdás felnit mivel lehet kezelni, festeni?
Figyelt kérdés
Csak felületi rozsdafoltokról van szó egy egyébként teljesen jó felnin. A kérdésem, hogy mivel lehetne ezt feketére lefesteni, előtte kell-e a rozsdafoltokat kezelni valamivel?2017. nov. 16. 12:55
1/3 anonim válasza:
Hát a legjobb megoldás a homokszórás aztán fényezés, de akkor már inkább venni kell egy új felnit
2/3 anonim válasza:
Acélfelni?
Kézzel lecsiszolod a rozsdát, vagy ha van akkor géppel, bár kézzel sem egy nehéz dolog...
aztán mehet rá a festék.
Nem számít ha ronda lesz, úgy is megy még rá a műanyag dísztárcsa (lehetőleg olyan ami eléggé zárt)
Én ezért szeretem a régi mercik gyári dísztárcsáját, mert rohadt sokat védenek...
téli-nyári gumicserénél alig-alig van kosz az acélfelnin mert a műanyag felfogja.
3/3 anonim válasza:
Ahogy a #2-es írta.
Én házilag újítottam fel: drótkoronggal fémig csiszolás, egy réteg RO-55 rozsda passziváló, 2 réteg festék (ecsettel, hogy még vastagabb legyen, szépség nem számított), 1 réteg lakk, hogy lezárja a festéket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!