Az igaz, hogy motorral könnyebb menet közben kezelni?
Figyelt kérdés
Ezalatt azt értem, hogy pl. mikor fogtam a kormányt és probáltam valamelyik irányba elfordítani, nem ment. Vagy csak nagy erőkifejtéssel. Szóval a jármű mozgásban van, könnyebb kezelni?2017. szept. 23. 00:20
1/8 anonim válasza:
Fizika óra, de amúgy igen, mozgás közben könnyebb kezelni.
2/8 veterán vas válasza:
Két külön dologról beszélünk.
Egyik: ha a jármű mozgásban van -akár motor nélkül is pl. lejtőn- a gördülő kereket könnyebb elfordítani.
Másik: ha jár a motor, akkor működik a szervó.
Szóval, legjobb, ha jár a motor és mozog az autó. ;)
3/8 anonim válasza:
Azért arra kíváncsi lennék, mely motoron van kormányszervó. :)
4/8 veterán vas válasza:
#3!
Szerinted motorkerékpárról írtam? :)
5/8 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem derül ki a kérdésedből, miről írtál. Ugyanúgy lehet motorkerékpár, ahogy tengeralattjáró.
6/8 A kérdező kommentje:
Kétkerekű, motorkerekparrol kérdeztem.
2017. szept. 23. 11:11
8/8 veterán vas válasza:
Akkor elbeszéltünk egymás mellett, mert én autóban gondolkodtam.
Különben meg nem fordult a fejemben, hogy egy normál állapotú motorkerékpárnak "nehéz" legyen a kormánya.
Én kérek elnézést a pontatlan kérdés félreértelmezéséért. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!