Moto Zeta Rally 50 ccm,4 ütemü robogom nem akar üzemelni. Miért? Minden jó válaszért megy a zöld pacsi?
Figyelt kérdés
A karbulátor oké,üzemanyag van,levegő van,gyujtás van.Látszólag minden oké.Tegnap beindult aránylag könnyen,ma már nem.A hideg indító cserével beindult és járt is egész nap.Ma már röhög rajtam,én a tüdőmet már majdnem kiköptem.Ez egy kényes jószág,ha van kedve beindul,ha nincs akkor így szórakozik és ezt már tavasz óta csinálja.Mit tehetek vele,hogy én döntsem el mikor menjen és mikor nem.
Minden jó válaszért megy a zöld pacsi köszönetem jeléül.De ha van valaki aki Kecskeméten lakik és megcsinálja az is szóba jöhet.
2017. nov. 14. 14:05
2/3 A kérdező kommentje:
Igen,és új gyertya van benne.Ez egy Szörnyella,vitrinbe való mert nagyon szép,de csak nézegetni lehet,menni vele csak tolva.Ment a zöld pacsi.
2017. nov. 14. 15:43
3/3 A kérdező kommentje:
Már nem várom a választ mert már meglett a hiba eredete.
2017. nov. 16. 15:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!