Rolls Royce vagy egy szuperautó (Lambo, Pagani, Ferrari) a drágább általában?
Figyelt kérdés
Tudom felszereltségtől is függ stb., de úgy átlagosan melyik a drágább?2017. nov. 12. 10:37
1/10 crudy válasza:
Rollsbol se mindegy h milyen de ha ujban gondolkodunk akkor rolls. Egy hihetetlenul tularazott prezstis marka. Erdekes h mondom ezt a ferrarival es a lamborghinivel szemben. Egy uj rolls 100millio fellett van ami nem veletlen. Ez nem egy proli marka h minden uj gazdag megengedje maganak. Persze igy is van egy ketto aki parkoltat egyet a garazsban ezzel nem ismerve h melyik retegnek szantak ezt a markat. Pagani se egy olcso marka a darabszama miatt. Vegulis egy kuriozum.
2/10 anonim válasza:
Így van, a RR elképesztően túlárazott, és nagyon nagyon sznob autó, ahogy a vásárlóközönsége is szerintem. Ugyanis a RR kb minden gyártóhoz képest nagyon le van maradva, semmi extrát nem nyújtanak, csak a név miatt gombolják le a világ összes pénzét az emberről. Technikai innováció semmi, motor teljesen átlagos, külseje és belseje sem szép egyáltalán, csak simán túl van tolva, hogy látszodjon a fölényesség. Na ehhez képest amilyen technika és mérnöki munka van egy Lamborghiniben, Ferrariban, és ezeknek társaiban, akkor bizony mondhatjuk, hogy a RR túl drága ezekhez képest is.
3/10 anonim válasza:
Ha emg van véve szerintem egy komolyabb sportjárgányt többe kerül fenntartani, már csak olyan tekintetben, hogy azért azzal az emberek nem nagyon szoktak finomkodni, magyarul jobban eszi a gumikat, olajat gyakrabban kell cserélni meg egyéb apróságok, míg egy RR-t általában úrias közlekedésre vesznek nincs semmilyen téren a végletekig hajtva.
4/10 anonim válasza:
Sok mindentől függ, nagy átlagban a Rolls és a Ferrari kb. egy szinten van árban, 70-100 millió Ft körül az új "alapmodellek". Viszont Ferrariból van 600 milliós is. A Lamborghininek a legkisebb modellje (jelenleg a Huracan, korábban a Gallardo) nem drágább mint az alap Ferrari, és még olcsóbb is mint egy Rolls, viszont a komolyabb modellek drágábbak mint a Ferrari és a Rolls. A Pagani az egy külön világ, nagyságrendekkel drágább mint a másik három (simán vehetsz 2 Ferrarit, 2 Rollsot és egy Lambót is egy olyan árából), és mérföldekkel exkluzívabb. Na persze a tudása és a presztízsértéke is komolyabb, a Pagani kategóriája inkább a Bugattival, a Koenigseggel, a Gumperttel van egy szinten.
5/10 anonim válasza:
Igen, csak ez is olyan dolog, hogy egy arisztokrata nem jelenik meg sem Paganival, sem Bugattival, mivel nem kényelmes nekik, és ezek nem elég konzervatív autók számukra. A Rolls Royce a nekik megfelelő. De én is 100x többre értékelek bármilyen komoly sportkocsit, mint egy Rolls Royce-ot.
6/10 anonim válasza:
Hát azért ha választani kéne, hogy mondjuk a következő 5 évben milyen autóval járhatok úgy, hogy minden költséget fizetnek, valszeg inkább lenne egy RR mint egy sportkocsi. Jó a sportkocsi míg az ember kiélvezi, de ha hosszú távra nézzük, akkor inkább a kényelem.
7/10 anonim válasza:
RR ből is van 12 millió dolláros változat :D szóval...
De persze erre ott a Laferrari stb
Ha nem az exkluzív modelleket nézzük akkor az RR általában drágább
8/10 anonim válasza:
Nekem csak annyi a gondom az egész márkával, hogy szerintem a pénzért, amit kapnak, cserébe nem kapsz semmit. Semmilyen technikai innováció nincs bennük, nem szépek, a minőség olyan, amilyen (csendes, meg jó a bőr nyilván), de amúgy semmi extra. A többi drága autónál legalább kapsz valamit cserében.
9/10 anonim válasza:
Volt munkahelyemen ültem RR-ben. Mentem is egy próbakört,de munkásban-fólián ülve.
Maradjunk annyiban,hogy szerintem elfogult vagyok és egy RR inkább mint egy lapos verda.
Főleg,hogy lapost már szinte bárki vehet. “Bárki”
Remélem követhető vagyok.
10/10 anonim válasza:
Szerintem átlagban a Rolls-Royce drágább, de ha választani kéne egy Ferrari és Rolls között, akkor az utóbbit választanám. Szerintem sokkal stílusosabb öltönyben egy RR-ba beszállni, mint egy lapos Lamborghini-be. Meg a fracba is, a Rolls-Royce is egy BMW. :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!