Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Eladtam a motrot és most aki...

Eladtam a motrot és most aki megvette 1 hét után reklamál h nem jó, ezért fel jelenthet?

Figyelt kérdés
Ugy lett összerakva h épp beinduljon, ez sugallva is volt, tehát hirdetve is ugy volt h foglalkozni kelll vele nincs tul jo állapotban , ugyanezt mondtam h nem vmi jo meg hát látta is, és azt mondta , hogy fek jelent mert vabn vmi törvény rá, ez igaz ?
2017. nov. 11. 20:25
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
nem. ha benne volt a hírdetésbe hogy ez a gond meg az a gond és a lúzer megvette, akkor foglalkozzon vele az új tulaj!
2017. nov. 11. 20:35
 2/9 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom nem. Ha írtatok adásvételit azon rajta is van hogy az " eladó a vevőt a jármű esetleges hibáiról tájékoztatta és a vevő ezt tudomásul vette" vagy valami hasonló. Ha már átvette kifizette aláírta onnantól téged nem terhel felelősség ha valami nem jó rajta mert ki tudja bebizonyítani hogy nem azután jött a hiba mikor már hozzákerült?
2017. nov. 11. 20:37
 3/9 anonim válasza:
Motrot :DDD
2017. nov. 11. 20:40
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

"sugallva volt"

Tehát nem egyértelműen tájékoztattad a vevőt, nem voltál korrekt, ha perre kerül a sor, veszíthetsz.

2017. nov. 11. 20:55
 5/9 anonim ***** válasza:
Azt senki se tudja bizonyítani hogy szóban mi hangzott el, csak az okkirat bír bizonyító erővel
2017. nov. 11. 21:05
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha van bizonyítékod, amin szerepel, hogy hibás, nem üzemképesen árultad, akkor nincs mitől tartanod.
2017. nov. 11. 21:10
 7/9 A kérdező kommentje:
Írtunk adásvételi pappírt, többen is azt mondták h onnantok kezdve b@@ss.. meg , csak fenyegetöen lépett fel , de igy járt,
2017. nov. 11. 21:18
 8/9 anonim ***** válasza:
49%
Majd leüti a tükröd ha tényleg csak sugalltad neki hogy szart vesz és nem megmondtad
2017. nov. 11. 22:53
 9/9 anonim ***** válasza:

Te átadtad a motort, ő meg a pénzt.

Ez innentől nem rendőrségi ügy.

Perelhet, de ha ezt leírtad, hogy :"nincs tul jo állapotban", akkor esélytelen számára a dolog!

2017. nov. 12. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!