Vw Passat automata első autónak?
Első autónak általában nem retrót vesz az ember fia, lánya.
Az ok egyszerű, az első autót általában használni szeretné.
Amit ugye nem említettél, hogy milyen állapotban lévő lenne az autód, mennyit szánsz rá rövid idő alatt.
30 éves autónál már a rozsdától, mindenféle kopásig, bármi előfordulhat, felújítottat meg nem adnak oda fillérekért.
Ezzel nem lebeszélni akarlak, csak furcsállom az első autónak retrót, úgy, hogy semmi konkrétumot nem írtál (állapot -ár)
Szerintem erről van szó.
Na most vagy az ár nem jó, vagy a leírás. (nem véletlenül nincs kép a jobb oldaláról pl.)
Ahogy előttem írták, hobbi autónak oké, de ezekbe erőteljesen kell lapátolni a pénzt. Egy ilyen autó két esetben ér valamit szerintem hobbiautóként. Vagy ha full gyári állapot, és gond nélkül letenné az OT vizsgát idővel, rozsdamentesen kilakatolva, újrafényezve, felújítva stb stb. Akkor viszont nem 220.000 az ára. Vagy valami elborult építés. Valami retró felni, extrém leültetve, airride esetleg stb stb. Valahogy így:
Ilyennel lehet találkozózni.
Az azért vedd figyelembe, hogy ha kezdő jogsival egy ilyenben ütközöl ottmaradsz
Én is csípem a 80-as évek autóit. De nem az ilyet.
Hanem mondjuk a cápa 635 BMW-t, vagy egy igazi Audi Quattrot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!