Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ti melyiket választanátok új...

Ti melyiket választanátok új autóhoz extraként? Állóhelyzeti fűtés vagy felni+téli gumi szett?

Figyelt kérdés
Mindkét extra gyári feláras ugyanabban az értékében.
2017. nov. 8. 13:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
A fentiek ismeretében is az állófűtést, pláne ha programozható. Ha újat veszel ebből a nem olcsó autóból, legyen már annyi plusz keret, hogy vehess egy rendes téli garnitúra kereket....
2017. nov. 8. 16:26
 12/19 anonim ***** válasza:

Téligumim van és állófűtésre vágyom. Utóbbi vagy fél milla lenne, így marad álom.

Az új Amarokot meg nyárival hajtanád, ha a fűtést választod? Komolyan?

2017. nov. 8. 18:41
 13/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek aki írt, ment a zöld kéz! Megvettem az autót, végül a állóhelyzeti fűtést választottam. Mivel hosszútávra tervezem a téli gumi meg úgyis csak időszakosan kell, így jobbnak láttam. Kétséget kizárólag a téli gumi egy biztonsági tényező, de a fűtést utólag igencsak költséges beszerelni és úgy sem lesz olyan szépen beépítve mint a gyári így valószínűleg soha nem is szereltettem volna bele.

#12 Így viszont az idén igen, nyári gumival fogom használni. Amúgy is harmadik autónak szánom, és csak ezen nem lenne téli. Bár ironikus, hogy pont a 4 kerék meghajtásos terepjárót nem használom majd a nagy fagyban.

2017. nov. 10. 17:24
 14/19 anonim ***** válasza:

Valahogy nem tudom elképzelni, hogy valaki annyira tele van pénzzel, hogy harmadik autónak akar Amarok-ot venni és ide jön sírni, hogy téli gumi, vagy állófűtés, mert az egyikre már nincs pénze...

Egyébként, ha sokat agonizálsz, mire megérkezik már ki is tavaszodik

2017. nov. 11. 07:39
 15/19 A kérdező kommentje:

#14 Pedig elhiheted, hogy ezen felül már nincs keretem ahhoz, hogy még 1 millió forintért vegyek rá téli gumi garnitúrát, mivel megközelítőleg ennyit kóstálna az alufelni+gumi erre az autóra. Másfelől egyáltalán nem "sírni" jöttem ide hanem, hogy átgondoljam a döntés melyik éri meg jobban. Ezért sikerült az állóhelyzeti fűtés+rásegítés mellett döntenem, hisz így nem kell kilométereket mennem mire bemelegszik a 3.0 TDI.

Tavaszik meg semmiképpen sem kell várnom mert nemrég hívtak, hogy még az idén átvehetem. Köszöntem.

2017. nov. 12. 01:37
 16/19 anonim ***** válasza:
Nem tudom, milyen gumikkal szerelik az Amarokot, de simán lehet, hogy a jelenlegi gumival is biztonsággal megy át a minimális havon. Nem szerencsés, de itthon egy telet simán ki lehet bírni. Ha meg nem esik a hó, semmi probléma nincs, csak arra figyelj, hogy a fékút kicsit hosszabb lehet. Ésszel kell menni.
2017. nov. 12. 19:21
 17/19 anonim ***** válasza:

Én vettem a fáradtságot és megnéztem milyen gumival szerelik. 60.000 a plafon és azért már prémium téli gumit lehet venni rá. Acélfelni szintén létezik 17" méretben. Úgyhogy a kérdező kicsit hantázott az 1 milliós téli garnitúrával, a konfigurátor szerint az állófűtés sincs egészen 800.000 Ft, nem pedig 1 millió, és itt már bőven 10 millió felett vagyunk, (mert nyilván nem az alap fapados autóba kell) akkor meg már erőteljes alkupozícióban van a vevő. Szerintem a két garnitúra gumit gond nélkül bele lehetett volna alkudni

Úgyhogy vagy kamukérdés, vagy apu veszi a kocsit és félinformációk félrehallásából építkezünk

2017. nov. 13. 07:09
 18/19 A kérdező kommentje:

#16 Nyárit pontosan itt én sem tudom melyikkel szerelik de egy telet tényleg átlehet vészelni vele. 2000 évek elejéig ritkaság számban ment a téli gumi és így is eljutottak az emberek A-ból B-be. 4 kerek meghajtással meg könnyű haladni, egyedül fékezésnél lesz problémás úgyhogy megfogadom a jó tanácsod.

#17 Teljesen igazad van, kerekítettem az összeget felfelé ezért is írtam, hogy "megközelítőleg", mivel a kérdés szempontjából lényegtelen volt. Fűtés egészen pontosan 690, téli gumi garnitúra Pirelli Scorpion Winterrel szerelve pedig 650. Garnitúrából nyilván a gyári alufelni teszi ki a nagyját. Így is az Aventura változatát hozom el, igen szép áron, viszont az állóhelyzeti fűtéssel az összes kapható extra benne lesz. Ezen felül másnak lehet a téli gumit is hozzáadják kedvezményesen de ezt nekem üzletember létemre nem sikerült kiharcolnom (szomorú arc).

Azt viszont elküldhetnéd, hogy ehhez az autóhoz hol lehet Magyarországon 17 colos acélfelnit kapni mert a Porsche Hungária legjobb tudása szerint ebben a méretben hozzá csakis acélfelni kapható. Cserébe privátban megbeszélhetjük és Budapesten belül elviszem hozzád megmutatni (már ha édesapám megengedi és a kérdés sem kamu).

2017. nov. 13. 23:29
 19/19 A kérdező kommentje:
csakis alufelni kapható.*
2017. nov. 13. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!