Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Honnan tudhatom meg hogy...

Honnan tudhatom meg hogy milyen turbó kell a kocsimba?

Figyelt kérdés
Egy a3-as 1997-es 1.8 turbóbenzinem van és szeretnék bele tenni egy nagyobb turbót nagyon lefújószeleppel hogy jobban menjen jobb hangja legyen de aki tudja az érti miért. Tudom hogy lecsökken az élettartama a kocsinak de nem is szeretném nagyon használni majd csak hétvégi mutogatósnak.

#Audi A3 #melyik turbó kell #hol tudom meg #a3 turbo #1.8T turbo
2017. nov. 4. 18:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%

A fékeket is cseréld! No meg vigyél majd el egy körre.

Egy bontóba bemész ott a sràc ad neked nagyobbat.

2017. nov. 4. 19:13
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
Hétvégi mutogatósnak... a turbot akarod rajta mutogatni, vagy mi, meg amúgy is szerinted ki nézeget egy 20 éves A3-at, még egy újat sem bámul meg senki.
2017. nov. 4. 20:00
 3/11 anonim ***** válasza:
50%

egy húszéves 1.8T A3 amit mutogatni akar a gazdija, miután nagyobb turbót tett bele, "nagyon" lefújószeleppel.

gondolom rohad az egész autó, belül le van lakva és az olajat is eszi, de azért szépfelni meg nagyturbó van/lesz rajta.

szánalom

2017. nov. 4. 20:44
 4/11 A kérdező kommentje:
látom sokra megyek veletek...amúgy nem nem rohad...fújható fólia van rajta kw van alatta infinity 4 csatornás erősítő a kalaptartó kicserélve és az újba infinity és mac audio hangszórók építve 18 colos felnik gyári 150 lóról 193-ra húzva és 302 nm ha érdekel....
2017. nov. 5. 01:16
 5/11 A kérdező kommentje:
ja és az s3-as fékmunkahengerei vannak rajta új tárcsákkal pofákkal
2017. nov. 5. 01:17
 6/11 anonim ***** válasza:

Elhiszed hogy ez sem érdekel senkit? Egy A3, ennyi, tehetsz bele akár egy V8-ast, akkor is egy A3 fog maradni mindenki szemében, senki sem fogja megbámulni, hogy "jajj nézd má a gyereknek turbós áhármassa van, nézd a fékjeit rajta micsoda gép "

Szóval nem tudom, hogy ennyire gyerek vagy még ( Aztán ilyen felfogás mellé a jogsi ) vagy csak agyilag maradt ez a szint, de keserves lesz az a nap mikor ráébredsz, hogy több volt az egód mint az eszed. :)

2017. nov. 5. 02:15
 7/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a kommenteket de valaki tudna válaszolni a kérdésemre?
2017. nov. 5. 11:51
 8/11 anonim ***** válasza:
Tolongani fognak. :)
2017. nov. 5. 15:46
 9/11 anonim válasza:
38%
Há már nem azéé, de nekem tetszik az A3 formája mind a régi mind az új. És egy konszern 1.8t motor brutál tud lenni :D. Hát hogy milyen turbo kéne rá azt nemtudom, keresgess tuning oldalakon, vagy kérdezősködj, sokak tuningolnak 1.8t-t
2018. jan. 8. 20:55
 10/11 anonim válasza:

Előző vagyok.

Garrett GTX3582R ilyet is raktak már rá, viszot ez veszett brutál, azt mondják kb 450-500 ló lesz tőle, hogy most mennyire tartós, azt mindenki döntse el. :D

2018. jan. 8. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!