Be lehet menni egy Mercedes márkakereskedésbe csak úgy?
Figyelt kérdés
Édesapámmal nagyon szeretjük az autókat, gondoltuk megnézzük. És be lehet ülni az autókba, fotózni ilik? Lehet, hogy rossz kategóriába itam a kérdést, ezért bocsánat.2017. nov. 4. 14:47
1/8 anonim válasza:
Biztosan megengedik ha illedelmesen rákérdeztek,csak ne munkásruhába menjetek.
2/8 anonim válasza:
Nyáron történt, hogy történetesen anyámmal és apámmal betévedtünk Németországban egy Mercedes márkakereskedésbe. Természetesen nincs pénz ilyen autóra, de még az öltözetünk is otthoni volt, a kinézetünk alapján egy Swiftet sem bírtunk volna megvenni. Bemegyünk a szalonba, középen egy gyönyörű AMG GT-re csorgattuk a nyálunkat éppen. Látom hogy közeledik az ügyintéző, mondom apámnak, hogy tipli innen, mert rögtön kizavarnak. Errefel megszólal a csávó nagy büszkén, hogy ugye milyen szép, meg minden, és hogy beleülhetünk nyugodtan, stb. Az állam a földön volt. Fényképet is csináltunk.
3/8 anonim válasza:
Szerintem be. Csak a xi kerületi Mazda mirai-ba ne menj be mert ott szó szerint kineznek ha nem vagy kioltozve, kenytelen voltam máshol megvenni a fullextras 2.5 is motorral szerelt mazdat :)))
A mercinel tuti nem baj ha benezel. :))
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:) És a BMW-nél hogy megy ez?
2017. nov. 5. 19:50
5/8 anonim válasza:
A Lurdy házzal szembeni szalonban kedvesek lesznek pedig mondtam hogy nem akarok BMW tulaj lenni. A rack autonal komolyan érdeklődve mentem de ott full munkás ruhában az esélytelen. Mondjuk örülök hogy Mazda tulaj lettem meg akkor is ha a mirainal nem akartak ezt. Lexust is nézhetsz nagyon szép autóik vannak és nem fognak rád haragudni :)) most benn áll egy csoda naluk :))
6/8 veterán vas válasza:
Képzeld el, hogy pék vagy.
Megveszed az alapanyagot, hajnali 2-kor kezded a melót és sütöd a finomságokat.
Aztán egész nap jönnek a pékségbe az emberek, mindenki megcsodálja a sütiket, mindenki beleszimatol a levegőbe, elismerően bólogatnak, megnyalják a szájuk szélt, aztán vásárlás nélkül elmennek.
Szerinted.............?
7/8 anonim válasza:
Pont olyan a Mercedes márkakereskedés, mint egy pékség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!