Mercedes-Benz AMG vagy Audi RS? E 63, C 63, CLS 63, RS5, RS6, RS7
Nagyteljesítményű hobbi autó vásárlását tervezem valamikor a közel jövőben az említett modellek valamelyikéből.Minden véleményt és információt meghallgatok.BMW M sorozat nem érdekel.Üdv
F/57
Ez nekem fura. :D
Legalábbis ahány hasonló korú és pénzes emberkét ismerek. ( na jó, mindössze 3-mat ) azok inkább mennének szépen a szalonba és kipróbálnák őket.
Szóval ez nekem is kicsit fura, hogy majd egy pénzes idős emberke, pont itt érdeklődik, mikor elvileg pénzes, tehát nem egy buta ember, és tudja hogy van lehetőség tesztvezetésre stb.
Én beleképzelem magam abba, hogy gazdag vagyok, de nem értek annyira az autókhoz, csak valami erőset, különlegeset akarok. Attól, hogy van pénzem, még nem súgja meg senki, hogy igen, ezt kell venni. A gazdagoknak is néha kell gondolkozni, hogy mit is vegyenek, bármilyen hihetetlen.
Kipróbálni Audi RS6-ot, meg CLS 63 AMG-t Magyarországon, magánszemélyként? Ezt komolyan gondolod? :))
Komolyan gondolom, mert ugyan én csak hétköznapi autót vásároltam, de lett volna lehetőségem például M5-ös és M6-os kipróbálásra is, pedig még azt se lehet mondani, hogy öltönyben és nyakkendőben mentem be a szalonba.
Prémium márkák szalonjainak ez az üzletpolitikája, ha potenciális vevőt látnak azzal teljesen máshogy viselkednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!