Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lacetti bőrkormánya hány km...

Lacetti bőrkormánya hány km után kopik lyukasra?

Figyelt kérdés
1.6 benzin,199 ezer km rel,kilukadt bőrkormannyal.Reális szerintetek?

2017. nov. 4. 13:14
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem irreális, elképzelhető.

Nagyon sok mindentől függ. Mennyire izzad a sofőr tenyere, mennyire érdes a sofőr tenyere. Hord-e gyűrűt. Főleg városban használt autó-e ahol relatív sokat kell manőverezni, tekergetni a kormányt, míg egy hosszútávú autópályás ingásásra használt kocsinál sokkal kevesebbet dörzsölődik a kormányon a tenyér. És még sorolhatnánk...

Átlag körülményeket figyelembe véve 200-250ekm szerintem reális.

Nekem nem volt Lacettim, csak egy kortárs H Astrám volt. Valamennyire rokon autó, mert mind a kettő GM fennhatóság alatt készült.

260.000km-nél cseréltem kormányt. Ekkor sem lógott még cafatokban rajta a bőr, de már ki volt fényesedve és bal kéznél közelről megvizsgálva néhány apró, kb gombostűfejnyi hólyagocska is megjelent. Tehát nem sok lehetett neki még hátra, már nem volt szép.

2017. nov. 4. 16:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Városi autóban simán megeshet. Sajnos a Lacettikben nem a legjobb bőrből van. Ugyanakkor nekünk 180 ezer km-el a Lacsi háta mögött például a váltószoknya zsír újnak néz ki, fékpedálon a gumi viszont meg van kopva. Nekünk nem bőrkormányos (1.4 Star AC felszereltség), de már kezd megkopni a kormány is (látszik, hogy anyu kb 10 óránál fogja a kormányt :D).
2017. nov. 4. 18:42
 3/3 A kérdező kommentje:
A kerdes kiirasa ota lattam 250 ezret futott Lacettit.SEMMI BAJA NEM VOLT a kormanyanak csak kicsit fenyes volt,de semmi anyaghiany nem.volt rajta.
2017. nov. 7. 20:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!