Milyen autót vegyek?
Igen, ez is elég szép, és az ára nagyon kedvező!
A C-s rendszám is frankó és a km állás is jó....
1 kép alapján rendben van az autó de ez csak egy kép...
el kell menni személyesen átnézni, alját átkopogtatni, emelési pontokat jól megnézni..
két oldalt az első és hátsó ajtó alatt van a gyári emelési pont amit egy kipattintható műanyag darab fed... ezt is érdemes lepattintani és megnézni, ha megvan a gyári emelő akkor azzal megemelni ott :D
ha épkézláb akkor szépen felemeli, ha gyengébb akkor kicsit recsegve felemeli, ha rohadt akkor nem fogja tudni felemelni hanem a cső amibe benyomod az megy fel pár centit vagy beszakad.
(ha ezt nem engedi a tulaj az már gyanús)
na aztán jöhet a tesztkör... hogy gyorsul pl.
persze nem egy izomautó de azért turbóval egész jól kellene mennie neki
milyen az úttartása? brutálisan jó felfüggesztéseik vannak ezeknek a merciknek, gond nélkül be kell venniük egy éles körforgót 40-50km/h-val...
milyenek a fékek? valami elhagyatott utcában satuzni vele egy jó nagyot... az ABS úgysem engedi megcsúszni a kereket.
brutálisan hamar meg kell vele tudni állni, ha nem akkor már kopott valami, de ez olcsón orvosolható probléma
amire viszont nem való a kocsi az a boltbajárás... pár km-es szaladgálás :) hosszabb utat szereti
én bátran merem ajánlani, kiváló autók ezek
vezettem én már sokféle autót, újat is, drágát is, de nekem az ilyen mercik örök szerelem :)
az a 600k valóban elég kevés érte...
lehet, hogy van valami hibája, de az is lehet, hogy full gazdagok és nem akarnak rajta keresni sokat... nem tudhatjuk
ránézésre olyan autónak tűnik amelyik egész életét garázsban töltötte.
Ezt egy telefonhívással meg lehet kérdezni... hányadik tulaj stb.
Ha pedig elhanyagolták azt csak a vak nem veszi észre amikor megnézi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!