Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ez jó autónak számít? érdemes...

Ez jó autónak számít? érdemes ilyent venni?

Figyelt kérdés

csak azért kérdezem mert viszonylag jó árban van és magas felszereltséggel,

[link]

2017. okt. 30. 01:04
 1/7 anonim válasza:
89%
Fosss
2017. okt. 30. 02:19
 2/7 anonim ***** válasza:
Ilyent NE!
2017. okt. 30. 06:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Aki írja, hogy ne, az meg is tudja magyarázni? Nekem volt Lanosom anno, kétszázezerig használtam csak kötelező karbantartás mellett. Az egyetlen, amit a számlájára írhattam, az a végtelen fapadosság, és a zéró presztízs. Nem gondolnám, hogy a Nubira szarabb lenne műszaki szempontból. GM csoport, jó eséllyel ebben is valamelyik elavult (értsd úgy, még megbízható) Opel motor kissé módosított változata ketyeg.
2017. okt. 30. 07:34
 4/7 anonim válasza:
0%

"Aki írja, hogy ne, az meg is tudja magyarázni?"

Dehogy tudják, tipikus habzószájú, gyűlölködő magyarok.

Az ilyen hozzászólásokat el sem kell olvasni, semmit nem érnek, nem jelentenek.

2017. okt. 30. 07:45
 5/7 anonim ***** válasza:
A Daewoo és a Chewrolet a GM-nél van, mint az Opel, sok sok közös alkatrész van bennük és a minőség is kb egy szinten van az Opel kortárs modelljeivel.
2017. okt. 30. 08:43
 6/7 Tomcatters ***** válasza:
En ennyiert valami japo szivo benzint vennék pl corolla,avensis, honda accord 5.gen 6.gen ennyiert odafigyelve (civic odafigyelessel szinten, azok sajna typic boyracer autok )
2017. okt. 30. 08:49
 7/7 A kérdező kommentje:
De mièrt foss ??? 500-èrt ár èrtèk arányban szerintem teljesen korrekt, azèrt mert az van ráírva hogy daewoo ? Ès ha az lenne hogy chevrolett lacetti,vagy optra akkor már jó lenne, esetleg suzuki forenza..
2017. nov. 2. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!