Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Baj ha ennyi hűtővíz fogy az...

Baj ha ennyi hűtővíz fogy az autómból?

Figyelt kérdés

Ma megnéztem a hűtőfolyadék szintet, és a minimum alatt volt jóval, viszont a kiegyenlítő tartály tele volt folyadékkal. Kb fél évvel ezelőtt töltöttem fel a min és a max közé, mert előtte is a minimum alatt volt, amikor megvettem az autót. Normális, hogy fél év alatt, kb 2000 km mentem ennyi idő alatt, hogy ennyi hűtővíz fogy?

9 éves Ford Fiesta, 1.3 as benzinen autóról van szó.

2017. okt. 25. 21:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Mint pl?
2017. okt. 26. 07:53
 12/16 anonim ***** válasza:
Baj van. Az autót azonnal el kell vinni autós MR vizsgálatra. Előtte venni kell hűtőfolyadék megszínező folyadékot hogy az autós MR készülék lássa hogy merre mennyi folyadék megy. Az MR felvételből látható lesz hogy hol akad el a folyadék. Ha kész akkor bevezetnek egy katétert és kitágítják azt a részt ahol hűtővíz trombózis alakult ki.
2017. okt. 26. 11:30
 13/16 anonim ***** válasza:

"Normális esetben az hűtőrendszer egy zárt kör amiben vákum van (nincs levegő)"

"Vákum" helyesen vákuum, de nem is ez a baj, hanem az állítás.

2017. okt. 26. 11:56
 14/16 anonim ***** válasza:

#12-es válaszát ne vegyétek komolyan! Lehet, hogy elég hűtőfolyadékalvadásgátlót alkalmazni a trombózishoz és akkor felesleges a katéterezés.

Aki nem hallott még erről, guglizzon utána a föttögésgátlónak, ugyanaz a cég gyártja!

:-D

2017. okt. 26. 12:00
 15/16 anonim ***** válasza:
Jó elírás, ezt elismerem, ezen felül viszont érdekel hogy a hűtőrendszer miért lenne levegős
2017. okt. 26. 12:00
 16/16 anonim ***** válasza:
12-es ! Milyen föttögésgátlód van ? Német ? :)
2017. okt. 26. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!