Hűtővíz hőmérséklet visszajelző leesik, egyéb hibák. Bővebben lent. (? )
Adott egy 2004-es Renault Megane berline 1.6, benzin.
Tegnap előtt voltam vele egy rövidebb úton, és észrevettem hogy a Hűtővíz-hőmérséklet visszajelző mutató hirtelen leesik nullára, egy kis idő után újra visszaállt a normális értékre, de aztán újra leesett, az egész úton ezt csinálta, de igazából csak külterületen produkálta ezt a hibát. Semmilyen hiba üzenetet nem kaptam. Egy napra rá beindítottam az autót, és nehezen indult (Eddig mindig szépen indult) 3. indításra sikerült csak beindítanom, mert az első két próbálkozásnál indítás után leeset a fordulatszám és lefulladt. A 3. indítási kísérletnél sikeresen elindult az autó, hagytam kicsit járni 1-2percig aztán adtam egy kicsi gáz fröccsöt és elindult a hűtő ventilátorom, ami nagyon érdekes, hiszen csak nagyon extrém forróságban indul el. (Hiba üzenet még mindig semmi.)
Amit fontos még megjegyeznem, hogy kb 2 hónapja volt vezérlés cserém vízpumpával.
Van esetleg ötletük, hogy mi lehet a baja az autónak?
Válaszukat előre is köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!