Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Bmw e36 316i olajcsere utan...

Bmw e36 316i olajcsere utan is berrego hangot ad ki, mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
10w 40es olaj kerult bele, a motor hangja jobb lett, de van egy berrego mellekzaj, talan a dizelesek hangjahoz hasonlit. Nem tudom mi okozhatja, talan vmi csapagy? Eddig semmi baj se volt, de sokat allt az auto kb fel evet, azelott semmi ilyen hangja nem volt. Meg mintha a vezetoules kornyeken kifujna a kipufogo, amikor gazt adok ott is hallani, mintha a kipufogo ott vegzodne, de teljesen normalosan jon hatul is a kipufogogaz.
2017. okt. 23. 13:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Igen, ez hidrotőke. Nem nagyon tudsz vele mit csinálni, csak cserélni. Nem lesz olcsó mulatság, főleg ha 16 szelepes motorról van szó.
2017. okt. 25. 16:07
 12/15 A kérdező kommentje:
Meddig muzsikal el igy a motor? 4 henger 1.6. Meg nem annyira eros a zaj, talan ha meghajtom kicsit akkor javuk a helyzet? Hatha kihozza a szutykot belole
2017. okt. 25. 17:33
 13/15 anonim ***** válasza:
Ez még valóban nem vészes, hallottam már rosszabbat is. Nem hiszem hogy csillapodni fog járatás után, de próbálkozhatsz vele. Pár ezer km-t még biztos elmegy így, csak ne nagyon erőltesd. Az a baj ezzel, hogy így hosszútávon nagyobb kár is keletkezhet a motorban, elkophat/törhet a vezérműtengely, szelepvégeket elverheti stb... egy tőkecseréből még mindig olcsóbban kijössz, mint egy hengerfej felújításból.
2017. okt. 25. 17:42
 14/15 anonim ***** válasza:
én nem akarok túrkálni a pénztárcádban, de szerintem minél előbb csináltasd meg mielőtt szétveri a vezérműtengely a fél hengerfejet.
2017. okt. 25. 17:43
 15/15 A kérdező kommentje:
Jolvan, köszönöm a segítséget. Meg lesz javíttatva.
2017. okt. 25. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!