Bmw e36 316i olajcsere utan is berrego hangot ad ki, mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
10w 40es olaj kerult bele, a motor hangja jobb lett, de van egy berrego mellekzaj, talan a dizelesek hangjahoz hasonlit. Nem tudom mi okozhatja, talan vmi csapagy? Eddig semmi baj se volt, de sokat allt az auto kb fel evet, azelott semmi ilyen hangja nem volt. Meg mintha a vezetoules kornyeken kifujna a kipufogo, amikor gazt adok ott is hallani, mintha a kipufogo ott vegzodne, de teljesen normalosan jon hatul is a kipufogogaz.2017. okt. 23. 13:44
2/15 A kérdező kommentje:
Na ezt a szot meg nem hallottam. Ha kicsit meg van jaratva a motor akkor jobban hallani meg erosodik, de bentre nem hallani csak kivulrol tompan
2017. okt. 23. 14:04
3/15 anonim válasza:
4/15 anonim válasza:
Lehet a hidrotőkék hangja, ha valami túl híg, gyenge minőségű olaj került bele.
5/15 A kérdező kommentje:
Olajcsere elott is csinalta, azert csereltem le az olajat, hatha megoldja. Annyira nem veszes a hang de engem nagyon zavar mert nem volt ilyen.
2017. okt. 23. 16:47
6/15 anonim válasza:
Így látatlanba elég nehéz segíteni... jó lenne egy videó a motor hangjáról.
8/15 anonim válasza:
Én is hidrotőkékre tippelnék. Az állás nem tesz jót semminek. Hajtsd meg tisztességesen üzemmeleg állapotban!
9/15 A kérdező kommentje:
Na meghallgattam par hidrotokes videot, es igen ezek szerint az csattog, de nem durvan. 10w 40es olaj van benne total quartz markaju. De ez elott is csinalta ezt a hangot. Mit lehet ezzel kezdeni? Valaki azt mondja hogy hajtsam meg rendesen, az segit? Ha huzamosabb ideig ezt produkalja nem fognak tonkremenni a szelepek? (es nem, nem föttög, koszi a videot xDD)
2017. okt. 23. 22:19
10/15 A kérdező kommentje:
[link] en raktam fel, a tompabb kopogo hangot figyeljetek.
2017. okt. 25. 15:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!