Azok akik szeretnek vezetni, nem érzitek kicseszésnek az önvezető autók megjelenését?
Figyelt kérdés
2017. okt. 22. 18:13
1/7 anonim válasza:
Néha kipróbálom, hogy tud-e egyedül menni, de egy idő után mindig le akar menni az útról, szóval még szükség van rám.
2/7 anonim válasza:
Nem ha lehet majd azokat továbbra is kézi vezérlésre állítani. Néha jól jönne egy robotpilóta. Fáradtság esetén például vagy ha utazás alatt át kellene még nézni valamit.
3/7 anonim válasza:
Néha kipróbálom... aha... aztán bilibe lóg a kezed. :)
Szóval miért is kicseszés? Mert már csak ilyet lehet kapni, és hagyományosat nem?
Vagy fegyvert tartanak a fejedhez, hogy iylet vegyél?
Normál kocsid van, azt meg vezetheted, akkor mi a kérdés???
Az önvezetők a piac 0,001%-át SEM uralják, és még jó ideig így is marad, szóval senki nem cseszett ki senkivel.
4/7 anonim válasza:
Pontosan. Annyi önvezető autó még nincs, hogy akkora nagy számottevő legyen a piaca. Amúgy meg jó pár évtizedig nem is lesz.
5/7 anonim válasza:
De, annak érzem, és nagyon szomorú is vagyok miatta. Én most vagyok 32, de még optimista vagyok, hogy nekem 80 éves koromra is lesz olyan autóm, amit én vezetek. Viszont a 7 éves fiam már most vezetni akar, őt sajnálom, mert lehet neki már nem lesz szabad élete végéig vezetni.
6/7 anonim válasza:
Még sokára lesz elterjedt!
Mellesleg meg akkor sem árt felügyelni.
7/7 Bajer válasza:
Óriási megváltásnak tartom, hogy már ilyen kocsit is gyártanak mert olyan 12 éve az egyik családtagom este haza tartott, 10 km-re volt éppen, fáradt volt, elaludt, a balos kanyart kiegyenesítette és zutty be az árokba. Be volt kötve, semmi baja sem lett, 700 ezer ft lett a kár az autón. Egy önvezető autó ugyebár sípol, villog, korrigál, fékez, hogy elkerülje az ilyen szerencsétlen helyzetet ráadásul ettől felriad a sofőr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!