SOS! Hogyan szereljem meg? Légyszi választ!
Simsonomnak szarok a tömítései..
A henger és a blokk között, meg a henger és a hengerfej között.
Nos, tömítésem már van, csak félek szétszedni..
Hogy kell?
Azt tudom, hogy a hengerfej tetején lévő 4 db 10-es anyát lecsavarom, és akkor lehúzom a hengerfejet.
És utána ugye ott lesz a dugattyú és a henger.
Ha a hengert lehúzom, akkor a dugattyú ott fog lógni a hajtókaron? a gyűrűk nem esnek le? Félek, mert ha rosszul rakom össze akkor a hengert összekarcolhatja..
Légyszi segítsetek!
Előre is kösz
19:54 vok
csak annyi kérdésem lenne az utolso válaszado kivételével hogy szedtetek már szét simi blokkot????
én már nem eggyet nem kettöt és érdekes modon sose találtam a henger és a hengerfej közt tömitést azért mert nincs!!! ha nekem nem hiszel akkor vegyél a simohoz egy tömités garniturát kb 500 ft és akkor majd megbizonyosodsz rola h nicsn benne!
ahogy az utolso válaszado irta ha a henger és a hangerfej közt kifuj akkor ott hengerfej sikoltatást kell csinálni amit lehet maro vagy esztergálo géppel.
Am meg ha teszel akkor se lessz semmi baj de gyárilag nincs bennük.
a zsiro s téma meg tényleg nem hülyeség
nah de nem muszáj nekem hinni de akkor mért kéred a segitségeket ha utánna kételkedsz mások szavában?!
nah mindegy jo szerelést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!