Ténlyeg a simónál 1-ből 2-be nem kell kuplungot használni?
Figyelt kérdés
Hallottam sok embertől de én úgy tudom hogy kell.2017. okt. 21. 15:01
2/5 A kérdező kommentje:
Simson?
2017. okt. 21. 16:11
3/5 anonim válasza:
Ha ügyes vagy akkor a szekvenciális váltóknál csak az elinduláshoz és megálláshoz kell kuplung.
4/5 anonim válasza:
Tolókerekes váltóknál nem kell. Nem ismerem, de szerintem a Simson is olyan. Ha nem áll rá hamar kezed-lábad, akkor ne erőltesd! Több kárt okozhatsz, mint amilyen menő leszel. Akadás, döccenés, reccsenés nélkül is csak saját felelősségre! Visszaváltás gázfröccsel. 35 éve motorozom igy, az Mz-től a Gsxr-ig, nem ördöngősség.
5/5 anonim válasza:
Próbáld ki,oszd meg,mert ez tényleg működik!XD
Csak aztán majd necsodálkozz ha a kapcsolórúd úgy fog kinézni mintha ledarálták volna,mert minden kuplung nélküli váltás egy kalapácsütéssel ér fel,recsegni nem fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!