Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy 87,8 km-es túrára fogunk...

Egy 87,8 km-es túrára fogunk menni hamarosan Simsonokkal többi lent?

Figyelt kérdés

Szóval egy egész jó kört fogunk menni de mivel az enyém nem "fullgyári" olyan 78-80 km-nél el fog fogyni a benzinem , tele tankkal viszem de nem lesz elég sajna,ti hogy oldanátok meg a benzint?

Gondoltam rá hogy 2.00 l-es PET palackban viszek magammal de attól félek hogy a benzin fel fogja oldani a táskámban , COLA-s üveg teát nem egy vékonyabb fajta de attól tartok kimarja a benzin, szerintetek lehet benne szállítani ?

Olyan 4-5 órára tervezünk!

Másrészt ezeket viszem magammal:Pót gyertya, eső kabát,kaja-pia,szerszámkészlet,kerékkulcs ha netán defekt lenne,pumpa,defekt javító készlet , ezeket írtam össze, kellhet még valami?

2017. okt. 21. 12:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Üres 2T olajos flakont ajánlom, az tartósan bírja a benzint, meg ha maradt is bent, az nem árt a 2T motornak. Amikor benzinkutas voltam, ezekbe rendszeresen töltöttem.

De hallom ezeket a legendákat hogy szimóval 110-eket mennek. Autómmal, motorommal szinte mindenhol 85-95 km/h-val megyek és soha nem előzött le sem Simson, sem MZ. Ez hogy lehet?

2017. okt. 24. 14:36
 12/13 A kérdező kommentje:

Köszi az utóbbi választ , a többiek fennakadtak a fogyasztáson , gondolom nem értetik hogy itt a kérdésen lenne a hangsúly :)

De az olajos flakonba majd töltök akkor! :)

2017. okt. 25. 18:09
 13/13 anonim ***** válasza:

Hát nem az eszed miatt szeretnek a simsonosok az már tuti.

Miért nem elég némi készpénz és 2 dl olaj?

Mitgondolsz meddíg jutsz el az olajosflakonoddal?

vagy 8 liter benzint viszel a szaharába,hogy esetleg haza is érjél?😁😁

2017. okt. 25. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!