Egy 87,8 km-es túrára fogunk menni hamarosan Simsonokkal többi lent?
Szóval egy egész jó kört fogunk menni de mivel az enyém nem "fullgyári" olyan 78-80 km-nél el fog fogyni a benzinem , tele tankkal viszem de nem lesz elég sajna,ti hogy oldanátok meg a benzint?
Gondoltam rá hogy 2.00 l-es PET palackban viszek magammal de attól félek hogy a benzin fel fogja oldani a táskámban , COLA-s üveg teát nem egy vékonyabb fajta de attól tartok kimarja a benzin, szerintetek lehet benne szállítani ?
Olyan 4-5 órára tervezünk!
Másrészt ezeket viszem magammal:Pót gyertya, eső kabát,kaja-pia,szerszámkészlet,kerékkulcs ha netán defekt lenne,pumpa,defekt javító készlet , ezeket írtam össze, kellhet még valami?
Nyugi tesó a pet palackot a sósav sem kezdi ki,tapasztalatból hallottam.
Neßasszál már ki velem többet eszik mint 10 liter?
Mese habbal.
Köszi a válaszokat!
Azért eszik többet mert 70ccm 100 as fofuvoka ,Schuber a legalsón,erősített főtengely, 4 felomlo és egy vrezo ami 9500 ra van állítva , na ezért ehet többet szerintem bár lehet vissza állítom a karbit kisebb fuvokaval
Mennyit eszik az a motor?
70/4-nek kb akkor kéne annyit zabálni, ha állandóan koppon jársz vele. Vagy még akkor se.
100-as fuvi miért van benne? Be kell karburálni rendesen.
Schuber? :D
Erősített tengő mivel erősebb, mint a gyári?
A német mérnökök szerint jobban terhelhető, hát 110-et mértünk végsebességre, én pedig igencsak sietni szoktam és 80 as tempónál azért esznek rendesen.
De nem szeretnék ennyire eltérni a kérdéstől.
Minek hintáztatod itt a népet 10 litert 1.3-as harley kajál retekgázon .
A te kis fűkaszád 5 nél többet nem ehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!