Aksiba öntöttem desztilált vizet. Ezzel kót tehettem neki vagy felhigítja és hamarosan kidobhatom az aksit?
Tehát kicsit elkezdett gyengélkedni úgy vettem észre. Ezért ma kivettem az autóból. Jól felcsiszoltam durva csiszolópapírral a pólusokat meg az autó csatlakozóit is. Majd levettem a kuoakokat és akkor láttam hogy szinte nem is látni benne vizet vagy savat. Az olvastam hogy 1-1.5 centire el kell lepje a cellát a víz. Vagyis azt az ólmot amit látni benne felül. Öntöttem.is bele. KB 1 centire ellepi. KB összesen 2-3 dl között önthettem bele desztilált vizet. Ez segíthet most neki?
Valamint múltkor vettem.egy motoraksit. És külön küldték hozzá a savat. Beleöntöttem, ahhoz kell vizet pótolni? Beleöntöttem. Majd ráraktam.a tetejét. Csík teteje volt és rá van írva hogy no open. Szóval elvileg abba nem kell víz igaz?
Az a mai akkumulátoros kérdéssorozat mind a te műved? :D
Nem baj, hogy öntöttél bele vizet, nem hígul fel, mivel csak a víz párolog az elektrolitból, a kénsav nem. Hogy segít-e, azt nem tudni, majd kiderül.
A motoraksik általában szárazon vannak árammal töltve. Bele kell önteni a löttyöt, és üzemkész. Azt is jól csináltad.
A durva csiszolópapírt általában nem szokták javasolni, de nyugi, ettől se fog tönkremenni.
Nem. Ezt az egy kérdést írtam csak én.
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!