Mi a véleményetek erről az autó hírdetésről?
AAA autó, kerüld. Vagy olvass utánuk..ha nem ismered.
Amúgy volt fábim, ne haragudj de az első lökös ahogy kinéz...sajnos belül se lehet jobb. Soknak tartom ennyiért amúgy.
Szerintem elég ha elolvasod a google véleményeket erről a csodás cégről. Jelenleg 2 ponton állnak de ezt is csodálom.
Ne dőlj be az olcsó Skodának.
Kérdés, hogy miért nem említi a hirdetésben, hogy van újrafényezett elem az autón. És vajon miért kellett cserélni, az is érdemes lenne kideríteni.
Ez egyébként ritka ingerszegény, olcsójános kocsi, 3 hengeres motorral. Jaaaj. Persze, ha neked tetszik, vedd meg, de érdemes utánanézni, hogy mik történtek vele.
"Az 1.2 nekem tökéletesen elég. Számítottam rá, hogy ezzel majd többen jönni fognak, de ez a része nem érdekel. "
Teljesítményben nincs jelentős különbség a 64 lovas 1.2-es és a 67 lovas 1.4 között,de még a 74 lovas 1.4 sem lényegesen erősebb. Viszont a 4 hengeres 1.4 egy sokkal jobb motor és kevésbé problémás is ha jól tudom.
"Klíma meg nt, hogy van e benne. Elvileg kijelöltem, s csak olyanok között kerestem amiben van klíma. Most is kijön ez az autó, ha így keresek.
A listába nt miért nincs benne... :/"
A Fabia fűtéspaneljén ha klímás alul két gomb van, a jobb oldalin AC felirattal. Ezen én úgy látom, hogy csak egy.
Az AAA-s dolgot meg leírták előttem.
Maximum 200.000 forintot adhattak ezért a roncsért az AAA-sok, te meg megvennéd majdnem 600-ért. (nem, az nem zavar ha a pék keres a zsemlén, kenyéren, brióson, kakaóscsigán stb...)
Klíma nincs, km visszatekerve, a motor gyárilag rossz konstrukció, törött volt vagy még mindig az, AAA. Azthiszem minden rossz dolgot leírtam/leírtak előttem.
Köszönöm a válaszokat. Akkor skoda fabiát tényleg min. 1.4-ben?
Egyáltalán találhatok korrekt ajánlatot max. 650 ezerért? :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!