Mi a véleményetek erről a hirdetésről (hahu)?
A véleményetek érdekelne a:
-leírásról
-képekről
-illetve, hogy riasztó lehet a km-óra állás a vásárlóknak?
Az elején kicsit lóg a lökhárító a jobb oldalon, a kormányon meg egy utólag ráhúzott műbőr van ki tudja mennyire kopott?
A km gyanúsan kevés, ~17000-re jön ki egy évben.
Meg mintha a lökös színe nagyon eltérne attól függetlenül hogy a műanyagot nem lehet olyanra fújni mint a fémet.
Szóval szerintem megtekerték mielőtt behozta kb. 1 éve a nepper, a mostani faszi meg megvette a kereskedésből és mielőtt sokat kéne rá költeni eladja.
Bár lehet én látok már rémeket.
Félreértés ne essék urak, én árulom az autót, viszont ez az első használtautó hirdetésem, ezért is érdekelne hogy jó e így.
Szervízsámlák vannak (mazdaszervizes matrica is) viszont a könyvet nem kaptam hozzá, kuplung nem lett bolygatva, úgy fog mint a 170ezer km-es toyota avensisünkben (d4d)
A Sigauto nem csak autókereskedéssel foglalkozik hanem kinti papíros autó itthoni forgalomba helyezésével is, ezért van az a rendszámtáblakereten, sőt még a papírjai is ilyen dossziéban vannak.
1-2 évet állt az autó mielőtt hozzám került tavaly augusztusban, és idén lett csak átíratva nevemre, addig meg nem igazán mentem vele vizsgaidőszak miatt, de ha igen akkor meg a kinti rendszámával használtam.
Szóval akkor ilyen nehéz az eladó élete is :D keresgélem az utódot, és nekem is hasonlók jutnak eszembe mint a fent felkapott elméletek, de talán magamból kiindulva nem akar mindenki lehúzni/átverni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!