Nem indul a szeker?
99-es chevrolet blazer, mar az elsö beinditasa sem volt konnyu, benzint, mindent kapot az autoban egy sz@r aksi volt , de volt/van az autoban cargard (950s) telepitett riaszto rendszer.
Na most 1 ora szenvedes utan az immobiliserrel bezartuk az auto es kinyitottuk utana pöcröff.El is hoztuk, 300 km minden rendben volt ment rendesen.
1 hetet allt az auto 1-2x volt beninditva de nem ment sehova. Egyik nap kiakartam allni es az auto szia leallt, valoszinuleg a benzin fogyhatot ki vagy csak nem kapja fel, rasegit meg h emelkedön allt szegeny. Most mar 2 hete a parkoloban.. Volt bika, kapott 30 liter benzint amugy a benzin szivattyu perfekt, volt aksi csere! na ezt nem tudom h jo ötlet volt-e, lehet azert is letilt, viszont addig tökeletesen megy amig a legszuroben kapja a benzint... Inditasgatlo kivan zarva, akkor elsöre se tudtuk volna beinditani, csak az immobiliser lehet szerintem... Elöre kösz a valaszokat!
"Inditasgatlo kivan zarva, akkor elsöre se tudtuk volna beinditani, csak az immobiliser lehet szerintem"
Azt tudtad hogy indításgátlót külföldiül immobilisernek mondják?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!