Nem (akkora) baj ha kisebb az autó, de legyen minél újabb és jobb állapotú.
2017. okt. 19. 12:42
3/9 A kérdező kommentje:
Nincs még évjárat, meg motor adat mert egyelőre a keresett típust szeretném eldönteni. Egyébként teljesen mindegy melyik motor. Nem érdekes a fogyasztás. Csak a megbízhatóság számít.
2017. okt. 19. 12:44
4/9 1passat9 válasza:
Nagyon fontos a Ford? :D
Fordot csak akkor venék ha nagyon jó állapotban van.Ha muszály akkor inkább fiesta,mivel az nem első kiadás és a gyártók már a legtöbb hibát kijavitották rajta.De én akkor is inkább Skoda-t,Opelt vagy Volkswagent vennék.
2017. okt. 19. 19:39
5/9 A kérdező kommentje:
Sokat gondolkoztam rajta, hogy mi legyen. Főként német autókon. Azonban ford van a családban 1-2. Csak épp az a baj, hogy alig megy mindkettő és így nem jön ki még a típushiba sem: például adott egy 2006-os fiesta 11e km-el és egy 2003-as focus 24e km-el. Így ugyebár nem lehet áldani mert lényegében új autó mindkettő. Igazából mindkét típust nézve az első tulajos, keveset futott és a többihez képest kiemelten drága példányokat nézem, tehát nagyon jó állapotú autót szeretnék vásárolni. Természetesen átnézetem szerelővel is. Mi azért többet utaznánk majd vele a jövőben mint a családtagok. Nagyjából éves szinten 8-10 ezer km-t. Ami még mindig nem vészes. :) Az a baj, hogy a hasonlóan jó állapotú, első tulajos, nem kereskedős példányok skodából, vagy mondjuk egyéb német autóból sokkal sokkal drágábbak. Így érteném az ár/érték arányt. Ezért döntöttem a ford mellett. Nem kell erőgép, mindegy mekkora motorral van. Nem vagyunk versenypilóták. Tökéletes országúton a 90, pályán meg elég bőven a 120-130. Nem nagyon zavar az sem, hogy mennyi idős. Havonta egyszer mennénk vele kb autópályára, néhányszor autóútra és elenyészően kevésszer használnánk BP-en városon belül, mivel olyan jó helyen lakunk, hogy a bevásárlásokat leszámítva sokkal-sokkal gördülékenyebb tömegközlekednünk. Szeretnénk azonban hazautazni a családhoz időnként autóval. Szeretnénk nem kiszolgáltatottak lenni. Ha bármi van akkor tudjunk beülni azonnal. Erre keresem lényegében az autót.
2017. okt. 20. 08:32
6/9 Németh János 2 válasza:
Focust választanám, kényelmes, jó futómű! Állapotot nézd és lehetőleg benzinest!
2017. okt. 20. 19:15
7/9 anonim válasza:
a Focussal azért vigyázz mert kedvelt cégautó volt! de nagyon jó verda és kényelmes is!
Kedden meg is nézzük egy szerelő társaságában. :) Illetve lekértem már a nyilvántartást rendszám alapján. A futásteljesítmény úgy néz ki nem machinált. A szerelő mondta, hogy a computer elárulja a valóságot akkor is, ha az óra nem jót mutat. Elvileg több helyen is tárolva van a futás.
2017. okt. 22. 08:56
9/9 A kérdező kommentje:
Tudom, ez már meghaladja a kérdéseben említett keretet, de arra döntöttünk, hogy jó autót akarunk. Igazán jót, így kicsit megtoldjuk.
Sokan mondták, hogy jobb egy régebbi széria plafonjából válogatni mintsem egy újabb aljából.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!