BMN és CBDB motorokat ismeri valaki közelebbről?
Figyelt kérdés
Előbbi egy 2.0 PD TDI, utóbbi pedig 2.0 CR TDI
A minden PD sz/r, meg minden dízel kormol véleményeknél kicsit szofisztikáltabb válaszokra számítanék.
2017. jún. 13. 07:14
1/6 anonim válasza:
2/6 anonim válasza:
2.0PD-ből BMP motorkódot kell venni, ott csak az olajpumpa meghajtó tengelye a probléma, ugyan úgy mint a CBDB-nél. (bár ez előző 6mm az utóbbi már 10mm-es átmérőjű)
3/6 A kérdező kommentje:
Sejtettem, akkor a PD felejtős, csak így meg kb. 500.000 millióval drágább lesz.
2017. jún. 13. 13:47
4/6 anonim válasza:
Nem felejtős a PD csak BMP motorkódot kell keresni, ott csak az olajpumpa tengely a probléma, ha ez megvan csinálva akkor legalább annyira tartós mint az 1.9pd.
5/6 anonim válasza:
Ha beéred vele, akkor az én javaslatom az 1.6 CRTDI lenne. Márkaszervizekben kérdezősködtem mielőtt megvettem a sajátom: azt mondták nem szokott gond lenni vele. Gyakorlatilag semmi a tervezetten kopó/fogyó (olaj, szíjak) alkatrészeken kívül.
Ha CAYC Octaviát vennél 2011-2012 évjáratot, akkor ott a vízpumpa az ami a tervezettnél azért valamivel hamarabb cserélendő gyenge beszállítói alkatrész miatt. Nekem 152k-nál cserélték gariban mivel könyv szerint csak 210-nél kellett volna. Egyébként kibírta volna addig is, éppen csak gyöngyözött a vízpumpa tömítésnél a hűtőfolyadék.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi, 2.0 CR TDI-ben gondolkozom (Scirocco leginkább), de belefutottam egy PD TDI Octavia RS-be, de így felejtős, mert a CRTDI Octavia meg árban több annyival amennyit már nem akarok áldozni rá
2017. jún. 14. 16:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!