Suzuki Splash 1,2-es benzinesnél kb. mennyibe kerülhet a javítás ha egy hengernél beégett egy szelep és gyűrűket is kell cserélni?
Sokba!Ugyanis ha mar lenn van a hengerfej akkor én az egészet rendbe raknam nem csak azt az egy szelepet ami beégett!
Azon kívül gyakorlatilag a blokkot is nullára szét kell fűzni,akkor meg mar érdemes lenne főtengely meg hajtokar csapágy sort is cserélni!ha csak az anyag díjat nézzük mar bőven 100ezer + os kiadasrol beszélünk es akkor ebben meg nincs benne a szerelő munkaruha stb!
Ha ennyire szar a motornerdemesebb lenne a komplett cserejen elgondolkozni mert még az is olcsóbban jönne ki,bar ugye ott is meg van a veszély hogy ki tudja annak is milyen a belseje!
A szakember megállapította, hogy:
"egy hengernél beégett egy szelep".
Na ez komoly! ;)
Arra lettem volna kíváncsi, milyen módon lehet azt kiszűrni, hogy csak egy hengernél és egy szelep van beégve? Bontás nélkül, hogyan lehet azt diagnosztizálni, hogy pl. a harmadik henger kipufogószelepe beégett?
Érdekelne.
Jajj veterán vas.....hát mégis mit gondolsz hogyan??!?!?
Nyilván röntgen szeme van a szerelőnek !!!! ;)
Tehát ott tartunk, hogy az említett történetben van egy röntgen-szemű szerelő, és egy pénztárcájáért aggódó Kérdező, aki történetesen egy beégett szelepű Splash tulajdonosa. Ezek után jön a képbe a növény föld alatti része(vagyis én, a gyökér).
Ezen az oldalon van még D.Brasco is, így képezünk mi együtt -a Kérdező szerint- két kretént.
Eredetileg volt egy ártalmatlan műszaki jellegű kérdésem, amire szerettem volna választ kapni. Tekintettel a Kérdező zaklatott lelkiállapotára, úgy döntöttem visszavonulok, és már nem is várok magyarázatot.
/én kérek elnézést/ ;)
"De megint csak bebizonyosodott hogy itt csak okoskodó unatkozó gyökerek vannak ahogy sejtettem is."
Na latod mégis csak csodás ez a nap!Megérte ma felkelned,hiszen bebizonyosodott az amit sejtettél!Örülni kell az élet ilyen apró örömeinek is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!